Με Άρη Φιλιατών στην πρεμιέρα η Θύελλα Κατσικάς

on .

ARIS FILIATON

• Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων με επιτυχία στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Ηπείρου όπου η Θύελλα Κατσικάς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής και το Κύπελλο Ερασιτεχνών, σειρά έχει το μίνι πρωτάθλημα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου.

Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ηπείρου Θύελλα Κατσικάς θα πάρει μέρος στον 3ο όμιλο των μπαράζ για την άνοδο μαζί με έξι πρωταθλητές των ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας - Λευκάδας, Καστοριάς, Κέρκυρας και Αιτωλοακαρνανίας. Θα διεξαχθούν συνολικά 7 αγωνιστικές και κάθε ομάδα θα δώσει τρία ματς στην έδρα της, τρία εκτός έδρας και θα έχει ένα ρεπό. Το μίνι αυτό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου, μέσα στο διάστημα το οποίο θα διεξαχθούν και οι 7 αγωνιστικές. Στη Γ’ Εθνική προβιβάζονται οι τρεις πρώτες ομάδες.Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στις 5 μ.μ.

Η Θύελλα Κατσικάς ρίχνεται για δεύτερη σερί χρονιά στη μάχη των μπαράζ ανόδου όπου πέρυσι δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική στην ισοβαθμία. Η Θύελλα κάνει ποδαρικό στα μπαράζ με το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Φιλιατών, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ενώ το περασμένο Σάββατο πήρε και το Κύπελλο της οικείας ΕΠΣ. Προπονητής του Άρη Φιλιατών είναι ο Δημήτρης Μουρούτης.

Τα πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: Κυριακή 14 Μαΐου, Α.Ε. Μεσολογγίου– Αναγέννηση Άρτας, Θιναλιακός – Θρίαμβος Λούρου, Θύελλα Κατσικάς– Άρης Φιλιατών. Ρεπό: Αστραπή Μεσοποταμίας

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Θύελλας Κατσικάς

2η αγωνιστική / Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Θρίαμβος Λούρου – Θύελλα Κατσικάς 

3η αγωνιστική / Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Θύελλα Κατσικάς – Θιναλιακός

4η αγωνιστική / Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Θύελλα Κατσικάς– Αναγέννηση Άρτας

5η αγωνιστική / Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Α.Ε. Μεσολογγίου – Θύελλα Κατσικάς 

6η αγωνιστική / Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Αστραπή Μεσοποταμίας – Θύελλα Κατσικάς 

7η αγωνιστική / Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς