Με το χρυσό κύπελλο ο Ν.Ο.Ι. στον Περιφερειάρχη Ηπείρου

on .

KOPILASIA

Τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των αθλητών/τριών που αγωνίστηκαν στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, συνοδεύομενοι από την Πρόεδρο Μάρθα Παλαιοπάνου. 

Οι αθλητές παρουσίασαν και αφιέρωσαν στον Αλ. Καχριμάνη το χρυσό κύπελλο της οκτάκωπου ανδρών, μία από τις πολλές διακρίσεις, καθώς ο Ν.Ο.Ι. αναδείχτηκε πολυνίκης στην Α’ φάση του πρωταθλήματος με 13 μετάλλια. Ο Περιφερειάρχης τους συνεχάρη για το αγωνιστικό τους σθένος και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. 

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. ευχαρίστησε τον κ. Καχριμάνη για την αρωγή επισημαίνοντας ότι η κωπηλασία είναι η αθλητική «ταυτότητα» των Ιωαννίνων. Παράλληλα τόνισε πώς η Β’ Φάση του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα γίνει στα Γιάννενα και η ομάδα εργάζεται σκληρά να διαπρέψει στην έδρα της. Οι αθλητές / αθλήτριες που επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη ήταν οι Γ. Τσίλης, Γ. Δημητρίου, Απ. Λαμπρίδης, Θ. Παλαιοπάνος, Λ. Παλαιοπάνος, Π. Φαϊτάς, Ι. Εξάρχου και Αικ. Γκόγκου.