Υποψηφιότητα για βασικός με Αστέρα βάζει ο Π. Κόντε

on .

PAS PROPONHSH 4 5 23

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (6/5-20:00) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο του ΠΑΣ είναι συγκεντρωμένο σε αυτό το παιχνίδι όπου η γιαννιώτικη ομάδα θέλει να πάρει τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί να υπάρχει μόνο ένα απίθανο σενάριο υποβιβασμού για τον ΠΑΣ ο οποίος μετά τη νίκη του στη Νίκαια επί του Ιωνικού έχει σφραγίσει κατά 99% την παραμονή του στην κατηγορία, ωστόσο ο Θανάσης Στάικος έχει επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας τους ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και χρειάζεται τουλάχιστον ένας βαθμός ακόμη για να οριστικοποιηθεί η παραμονή και μαθηματικά στην κατηγορία.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο «Ζωσιμάδες» με τον Θανάση Στάικο να βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται αφού πλην του Τσιντώτα που τραυματίστηκε στη Νίκαια και του Κιάκου όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Το χθεσινό πρόγραμμα είχε ομαδική αμυντική τακτική στην αρχή με παθητική μορφή, στη συνέχεια με παιχνίδι κατοχής και στο τέλος με παιχνίδι 11 εναντίον 11. Κανονικά συμμετείχε ο Καραχάλιος βγάζοντας όλο το πρόγραμμα και αν σήμερα γίνει το ίδιο θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Τρίπολη και ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής. Ο Πέδρο Κόντε θέτει υποψηφιότητα να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα μιας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Απών από την χθεσινή προπόνηση ήταν ο Βρακάς που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κ19 στη Λιβαδειά και για αυτό καλέστηκε από τον Στάικο ο νεαρός Θάνος. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο «Ζωσιμάδες» και στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΣ θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Υποψήφιος για MVP Απριλίου ο Παμλίδης

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε ο Γιώργος Παμλίδης και τα γκολ που πέτυχε βοηθώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει σημαντικούς βαθμούς, τον έφεραν να είναι υποψήφιος για MVP Απριλίου στη Super League.

Η ανακοίνωση για την ψηφοφορία: Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Stoiximan Player Of The Month Απριλίου. Μπείτε στο vote.slgr.gr και ψηφίστε τον Stoiximan Player Of The Month. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 12:00. Οι υποψήφιοι Stoiximan Player Of The Month Απριλίου είναι οι ακόλουθοι: 1) Σ. Τσούμπερ-ΑΕΚ, 2) Β. Νταρίντα-Άρης, 3) Ρ. Μαρτίνεθ-Λαμία, 4) Γ. Νίκας-Λεβαδειακός, 5) Σ. Μπακαμπού-Ολυμπιακός, 6) Ε. Λάρσον-ΟΦΗ, 7) Φ. Ιωαννίδης-Παναθηναϊκός, 8) Γ. Παμλίδης-ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γκάμαρης «άρχοντας» του αγώνα

Ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης για την 6η αγωνιστική των Play Out που θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/5-20:00) στο "Ζωσιμάδες". Βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Κολιάκος από την Αθήνα και Δημήτριος Παγουρτζής από τον Πειραιά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη. Στο VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα και AVAR του ο Δημήτριος Σαμοΐλης από την Αθήνα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Λιαχούδης από τη Μακεδονία.