Εβδομάδα… ανασύνταξης στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 21 3 23

• Με το… αριστερό μπήκε στη 1η αγωνιστική των play out ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζοντας την ήττα 2-0 στη Λαμία από την τοπική ομάδα και τώρα τρέχει και δε φτάνει μιας και το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον ΟΦΗ την πρωταπριλιά έχει χαρακτήρα τελικού και η νίκη για την γιαννιώτικη ομάδα είναι μονόδρομος.

Η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΣ στη Λαμία ήταν κάκιστη και μακάρι το πάθημα να έγινε μάθημα μιας και ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός. Στο χέρι των ποδοσφαιριστών και του Στάικου είναι να αλλάξουν τα πράγματα και να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να προετοιμαστεί όσο μπορεί καλύτερα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα το ερχόμενο Σάββατο λόγω των αγώνων της Εθνικής. 

Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα γίνουν υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Μπάμπη Πενταρβάνη μιας και ο Θανάσης Στάικος βρίσκεται στην Αθήνα όπου παρακολουθεί τα μαθήματα στη σχολή για το UEFA Pro και θα επιστρέψει στα Γιάννινα μετά το πέρας των μαθημάτων ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι με περιορισμούς σε τρεις ομάδες και στη συνέχεια παιχνίδι 10 εναντίον 10. Από τους τραυματίες οι Παντελάκης και Καραχάλιος έκαναν ατομικό όπως και ο Μορέιρα ενώ δεν προπονήθηκε ο Λώλης με τους δύο τελευταίους να έχουν μικροτραυματισμούς από κάποια χτυπήματα που δέχθηκαν στον αγώνα με τη Λαμία, ωστόσο η κατάσταση τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα μέσα στο επόμενο διήμερο. Στα θετικά είναι ότι ο Πέδρο Κόντε συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις ανεβάζοντας τους ρυθμούς και μπορεί να προλάβει να είναι διαθέσιμος στο ματς με τον ΟΦΗ αλλά όχι για να αγωνιστεί από την αρχή.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.