Νίκη στο τάι μπρέικ για τον Γ.Α.Σ επί του Φοίν. Αλεξανδρούπολης

on .

AS GIANNENA

 Νίκη βάλσαμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πήρε ο Α.Σ. Γιάννενα, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 σετ του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στη Λιμνοπούλα.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή δύσκολο καθώς ο ΓΑΣ λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας δε μπορούσε να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό.

Στα δύο πρώτα σετ οι γυναίκες του Φοίνικα παρουσίασαν ένα οργανωμένο σύνολο σε όλες τις γραμμές, εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες των γηπεδούχων και τα κέρδισαν με 21-25 και 19-25.

Στο τρίτο και πιο κρίσιμο σετ, ο Φοίνικας ήταν μπροστά με 21-18 αλλά ο ΓΑΣ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και το κέρδισε με 26-24.  Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ βρήκαν τον αγωνιστικό ρυθμό που τους έλειπε και το κέρδισαν εύκολα με 25-19. Πόντο - πόντο πήγαιναν οι δυο ομάδες στο tie break αλλά χάρη στο σέρβις και στην αμυντική διάταξη της  Νικολέτας Τάνα ο ΓΑΣ προηγήθηκε με 12-8 και κέρδισε τελικά με 15-12 και 3-2 σετ το παιχνίδι.

Τα σετ: 21-25, 19-25, 26-24, 25-19,15-12.

ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Παππά Κλ., Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Τάνα, Τικμανίδου, Θεοπίστου/λ, Τσιαμούρα, Μπουρλή, Κακαγή, Καρυδάκη.

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Τσουλκανάκης): Κοντογιάννογλου/λ, Μαρκούλη, Ζαΐκου, Βούλγαρη, Οικονομίδου, Μήτσικα, Παπαβασιλείου, Parker, Μάρτση.

Αναβλήθηκε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στη Πρέβεζα

• Αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία η αναμέτρηση του Φιλαθλητικού Πρέβεζας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς  λόγω της έντονης βροχόπτωσης το γυμναστήριο έβαλε νερά και ήταν επικίνδυνο. 

Πρόβλημα που είναι γνωστό και από άλλα ματς που αναβλήθηκαν, αλλά κανένας δεν μπήκε στον κόπο να ειδοποιήσει από πιο νωρίς τον ΠΑΣ Γιάννινα, που από την πλευρά του άφησε και κάποιες αιχμές για την αμέλεια των γηπεδούχων επειδή η τύχη του αγώνα αφέθηκε στις διαθέσεις του καιρού.