Δεν ανησυχούν στον ΠΑΣ για τους Τζίνο-Νίνη

on .

PAS PROPONHSH 31 1 23

• Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με το μυαλό όλων από χθες να είναι στον αγώνα του Σαββάτου (4/2-17:00) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής και το διπλό του Ιωνικού μέσα στη Λαμία το παιχνίδι στο Ηράκλειο για τον ΠΑΣ είναι κομβικό και θα πρέπει να φύγει από εκεί με θετικό αποτέλεσμα μιας και μετά από αυτό το ματς η γιαννιώτικη ομάδα υποδέχεται τον Ιωνικό.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για αυτό το ματς με τον Θανάση Στάικο να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση γιατί ακόμη τίποτε δεν έχει κριθεί. Μπορεί βαθμολογικά ο ΠΑΣ να έχει μια απόσταση ασφαλείας από τις δύο τελευταίες ομάδες όμως καλό θα ήταν να μπορέσει να την αυξήσει γιατί στα play out ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Το χθεσινό πρόγραμμα είχε δουλειά στην επιθετική τακτική με υποομάδες με χτίσιμο του παιχνιδιού από την άμυνα, ενώ είχε και παιχνίδια 7 εναντίον 7 και 11 εναντίον 11.

Από την χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν ο Φεντερίκο Τζίνο ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τη διάγνωση να λέει για  μυϊκούς σπασμούς στη γάμπα. 

Μέχρι την Πέμπτη θα έχει μπει στις προπονήσεις μιας και ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, ωστόσο είναι στο όριο αν θα προλάβει μόνο με δύο προπονήσεις το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σωτήρης Νίνης μιας και αυτός είχε νιώσει ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, από αύριο όμως αναμένεται ότι θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Λέο ανεβάζει στροφές αλλά με προσοχή λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο ΠΕΑΚΙ και η επιστροφή του υπολογίζεται από την ερχόμενη εβδομάδα. Στα θετικά είναι ότι ο Ίκερ Μπιλμπάο είναι πια έτοιμος μετά από 3 μήνες από τον τραυματισμό του και θα τεθεί στη διάθεση του Θανάση Στάικου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με πρωινή προπόνηση.