Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 2-1

on .

 K19

Διπρόσωπη η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τη νίκη 2-1 από την πολύ καλή ομάδα του Ατρομήτου.

Ο ΠΑΣ δεν ήταν καλός στο πρώτο 15λεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι, ωστόσο στη συνέχεια ισορρόπησε και κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στο δεύτερο χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Θωμάς Βρακάς να  δείξει την κλάση του σε τρεις φάσεις και ενώ είχε μειώσει σε 2-1 ο Ατρόμητος και να κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα κάνοντας φοβερές αποκρούσεις.

Σουτ του Αμπαρτζίδη στο 6΄απέκρουσε τη μπάλα ο Βρακάς και στη συνέχεια βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 22΄σε σέντρα του Πάνου από δεξιά  διεκδίκησαν την κεφαλιά ο Φερεντίνος με τον Κούτρα με τον δεύτερο να την βρίσκει, η μπάλα πέρασε από τον Μουστάκα έφτασε στον Λώλη που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 25΄ο Κούτρας ανέτρεψε τον Φερεντίνο με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μουστάκας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα για τον ΠΑΣ. Στο 31’ σε σέντρα του Ναούμη και γυριστή κεφαλιά του Μουστάκα, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο Ναούμης στο 38’ έδωσε στον Φερεντίνο που έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα Δήμο να αποκρούει τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έμεινε στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μειώνουν το σκορ με τον Τσαντίλα και να έχουν δύο καταπληκτικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν όμως ο Βρακάς με δύο φανταστικές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη εστία.

Ο Ατρόμητος μείωσε στο 55’με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαντίλα.Στο 61’ σε σουτ του Πιζανά απέκρουσε ο Βρακάς. Ο Βρακάς στο 62’ σταμάτησε και το σουτ του Αμπαρτζίδη. Ο ΠΑΣ στο 70΄ κόρνερ του Πάνου κεφαλιά του Λώλη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσαντίλας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Βρακάς.

Διαιτησία: Βλάχος (Σίνδρος-Παπαλαζάρου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ναούμης, Καφενζής, Γιαλεδάκης, Φερεντίνος (91΄Νταφούλης), Λώλης (78΄Κύργιος), Μουστάκας (83΄Βλέτσας), Κύρκος (91΄Τσίτας), Πάνος.

Ατρόμητος: Δήμος, Κούτρας, Γκίνι, Σταματούλλας, Γιαματζίδης, Βαμβακούσης, Τσαντίλας, Δαμουλιάνος (46΄ Πιζανάς), Τσαγγάρης, (82΄ Ουγκέν), Αμπαρτζίδης, Μπουρνέλης.

ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟΚ 2-1 

Αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, η Κ 17 δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-1) από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με γκολ από τα αποδυτήρια αφού μόλις στο 2΄ο Καλαϊτζίδης άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιάννη Λώλη παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν στο 21΄με τον Βλάχο που έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και στο 27΄ όταν ο Πλασκασοβίτης συνεργάστηκε με τον Κατσαούνο, με τον τελευταίο να βγάζει κάθετη στον Κόντο κι ενώ ο τελευταίος ήταν σε θέση για γκολ, με προβολή κόπηκε την τελευταία στιγμή το σουτ του από αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Στο 58’ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ του Καλαϊτζίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο ΠΑΣ μείωσε 2-1 στο 65’  όταν σε σουτ του Λούπα η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό του ΠΑΟΚ πριν περάσει τη γραμμή και στην επαναφορά ο Πλασκασοβίτης πλάσαρε απ’ την μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη  μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 82’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τον Πλασκασοβίτη, ο οποίος έπειτα από πάσα του Βάσση σούταρε απ’ το ύψος του πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε εντυπωσιακά.Στις καθυστερήσεις του ματς είχε δοκάρι ο ΠΑΟΚ με τον Κεσίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Κούπενος (88′ Αβράμπος), Πολυκράτης, Πανικίδης, Τσίτσκας (88′ Μυλωνάς), Σαπάνης (63′ Μπάκας), Κεσίδης, Καλαϊτσίδης, Βρύζας (63′ Μύθου), Παπαγεωργίου, Τσομπάνης (35′ λ.τ. Καραϊωάννου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος (77’ Σαούγκος), Κατσαούνος, Ντώνος, Ντούκας, Πάκος (85’ Αραβανής), Βλάχος (77’ Καλαμπόκης), Σπύρου (60’ Βάσσης), Λούπας, Πλασκασοβίτης, Κόντος (77’ Καμτσής).