Τριπλός «πονοκέφαλος» για τον Θανάση Στάικο

on .

PAS GIANNINA PROPONHSH 24 1 2023

• Στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο μιας και τα γήπεδα  στο ΠΕΑΚΙ είναι σε κακή κατάσταση από τις συνεχόμενος βροχοπτώσεις.

Στο πλαστικό είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να εξοικειωθούν ωστόσο για την ώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο  παρά μόνο να περιμένουν πότε και αν γίνουν οι ανακατασκευές των γηπέδων στο Πανηπειρωτικό και βελτιωθεί η κατάσταση.

Όπως γράψαμε και την Τρίτη δύο είναι τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Θανάσης Στάικος και ακούν στα ονόματα Μπάλαν και Κιάκος. Ο δεύτερος είναι σίγουρο ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ενώ είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορέσει να επανέλθει μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Για τον Μπάλαν ο προπονητής του ΠΑΣ περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα γίνει σήμερα και υπάρχουν ελπίδες να είναι στη διάθεση του αν δείξει ότι είναι μια απλή κάκωση και όχι κάτι σοβαρότερο.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν επάνω στην αμυντική τακτική με παιχνίδια σε υπεραρυθμίες, 8 εναντίον 7 και 10 εναντίον 8 , ενώ στο τέλος είχε παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Από ότι φαίνεται ο Μάκης Μπακαδήμας θα πάρει το βάπτισμα του πυρός σε αγώνα πρωταθλήματος μιας και ο Στάικος προορίζει να είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας. Ωστόσο σήμερα και αύριο θα δοκιμάσει και άλλα σχήματα με κάποιους άλλους παίκτες δίπλα από τον Παντελάκη για να αποφασίσει οριστικά τι θα κάνει μιας και σε αυτή τη θέση δεν υπάρχει κάποιος έμπειρος παίκτης για να έρθει από τον πάγκο και να αντικαταστήσει τον Εραμούσπε. 

Σε περίπτωση που ο Μπάλαν είναι εκτός  αποστολής τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Σταματελόπουλος, ενώ θα επιστρέψει και ο Μορέιρα που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας με τον Παναιτωλικό στη θέση του Τζίμα.

Ο Λεό φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση και η συμμετοχή του σε αποστολή είναι θέμα του προπονητή, ενώ ο Μπιλμπάο αν και έβγαλε όλη την προπόνηση στο τέλος μιλώντας με τον κ. Στάικο παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις και μάλλον δεν θα είναι στη διάθεση του για το ματς του Σαββάτου. Οι νεαροί Κύρκος και Τσίρης προπονήθηκαν με την Κ19

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει και πάλι στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ στις 10 το πρωί.

Σε αναμονή για Μπορταγκαράι

Τις τελευταίες εξετάσεις ολοκλήρωσε χθες ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Χερόνιμο Μπορταγκράι και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να τεθεί στη διάθεση του Θανάση Στάικου.

Ο Μπορταγκαράι έχει από την περασμένη Πέμπτη στα Γιάννινα όπου περνάει από ιατρικές εξετάσεις μιας και λόγω του μακρινού ταξιδιού κάποιες από αυτές έπρεπε να γίνουν δύο φορές.