Κοντά σε απόκτηση αμυντικού από την Ουρουγουάη ο ΠΑΣ

on .

OUROUGOUANOS

• Την τελευταία του χειμερινή μεταγραφή αναμένεται να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα  και μάλιστα από την Λατινική Αμερική με τον 22χρονο Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό Χερόνιμο Μπορταγκαράι να ετοιμάζει βαλίτσες για τα Γιάννινα μιας και αναμένεται εντός της εβδομάδας να είναι στην πόλη.

Ο Μπορταγκαράι αγωνιζόταν στην  ομάδα της Ντανούμπιο στην Ουρουγουάη από την οποία έμεινε ελεύθερος στο τέλος του χρόνου. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είχε ένα γεμάτο σε συμμετοχές (34) πρωτάθλημα και έρχεται σχεδόν έτοιμος, ίσως χρειαστεί ένα μικρό διάστημα προσαρμογής για να βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν χρειαστεί. 

Εκτός από τη Ντανούμπιο έχει αγωνιστεί στη Γουόντερερς, στηη Βίγια Εσπανιόλα και είναι η πρώτη φορά που θα φύγει εκτός Ουρουγουάης δοκιμάζοντας την τύχη του στην Ευρώπη και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προπόνηση  στο «Ζωσιμάδες»

Η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ μετά τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις ανάγκασε τον ΠΑΣ να κάνει χθες την προπόνηση στο «Ζωσιμάδες» το οποίο στην κυριολεξία είναι χαλί.

Ο Θανάσης Στάικος δεν θέλει να διακινδυνεύσει τυχόν τραυματισμό κάποιου παίκτη στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ μιας και ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια όπως είναι αυτό που έρχεται με τον Παναιτωλικό στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα είτε αυτό είναι η ισοπαλία, είτε η νίκη που θα είναι ακόμη καλύτερα αν επιτευχθεί αυτό.

Ο προβληματισμός του Θανάση Στάικου για αυτό το παιχνίδι είναι το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μορέιρα που θα λείψει από την αναμέτρηση μιας και είναι τιμωρημένος. Επιλογές για τον 42χρονο προπονητή υπάρχουν αφού στην διάθεση του είναι οι Τζίμας, Κιάκος και Αλέξανδρος Λώλης με τους δύο πρώτους να είναι αυτοί που έχουν 50-50 πιθανότητες να πάρουν την θέση του Μορέιρα.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Θανάσης Στάικος δούλεψε με τους παίκτες του επάνω στην ομαδική αμυντική τακτική με παιχνιώδη μορφή 11 εναντίον 11 στην κεντρική ζώνη.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη μεσημεριανή προπόνηση και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για το Αγρίνιο.

Δεν παίρνει εισιτήρια για Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να μη γίνουν τα όσα έγιναν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φίλους του ΠΑΣ ότι δεν θα ζητήσει επίσημα εισιτήρια από τον Παναιτωλικό για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, για λόγους ασφαλείας.

Γνωρίζουμε καλά πως ο κόσμος μας θέλει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας και για τον λόγο αυτό δίνουμε ραντεβού το Σάββατο (28/01) στο σπίτι μας για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών.

Ωστόσο μπορεί θύρα φιλοξενούμενων να μην υπάρχει αλλά όσοι θέλουν μπορούν να ταξιδέψουν  με τα αυτοκίνητα τους και να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου μιας και ο Παναιτωλικός δεν έχει βάλει κανέναν περιορισμό όπως είχε κάνει στα παιχνίδι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.