Με ανεβασμένο ηθικό ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΣ Γιάννινα η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και η σπουδαία νίκη που πήρε η γιαννιώτικη ομάδα με 1-3 μιας και τώρα έχει μπροστά της το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (15/1-20:30) στο « Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ αλλά αυτή η στιγμή η ομάδα του Θανάση Στάικου είναι φορμαρισμένη και μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, άλλωστε αυτό το έδειξε και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Το 2022 έκλεισε με δύο ισοπαλίες, αλλά ακόμη καλύτερα άνοιξε το 2023 με τον ΠΑΣ να έχει δύο νίκες με ΑΕΚ και Λεβαδειακό και να φτάνει τους 17 βαθμούς από τους οποίους τους εννιά τους είχε μαζέψει στον πρώτο γύρο. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε χθες στο ΠΕΑΚΙ όπου οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν επάνω στην ομαδική επιθετική τακτική αρχικά σε παθητική μορφή και στη συνέχεια σε παιχνίδι 11 εναντίον 11. Απών ήταν ο Τζίμας ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί, ενώ σιγά-σιγά σε κομμάτια προπόνησης μπαίνει ο Μπιλμπάο ο οποίος θα χρειαστεί ακόμη κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε όλη την προπόνηση. Η προσέγγιση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό από το τεχνικό επιτελείο φαίνεται ότι θα είναι όπως στα τελευταία παιχνίδια όπου ο ΠΑΣ έχει καταφέρει να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φυσικά και υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο αλλά όχι φόβος και στο γιαννιώτικο στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

 Μηχανοκίνητη πορεία θα συνοδεύσει την αποστολή

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα στερηθεί την στήριξη των οπαδών του ωστόσο αυτοί θα προσπαθήσουν όπως κάνουν τόσα χρόνια τώρα μέσα και έξω από το γήπεδο να δώσουν στους παίκτες να καταλάβουν ότι ούτε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι μόνοι τους.

Όπως στο παιχνίδι Κυπέλλου πριν δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό έτσι και σε αυτό της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό οι οπαδοί του ΠΑΣ δίνουν ραντεβού για να συνοδεύσουν την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες».

Υποψήφιο για best goal του Παμλίδη

Το γκολ που έβαλε ο Γιώργος Παμλίδης στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είναι ένα από τα πέντε υποψήφια που επέλεξε η Super League για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ της 17ης αγωνιστικής. Μπείτε στο vote.slgr.gr και ψηφίστε το Best Goal για την 17η αγωνιστική. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 14:00. 

Τα υποψήφια Best Goal της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League είναι τα ακόλουθα:

1. Γ. Παμλίδης - ΠΑΣ Γιάννινα

2. Σ. Παναγιώτου - Λεβαδειακός

3. Ι. Χουάνγκ - Ολυμπιακός

4. Μ. Γκαρθία - Άρης

5. Ν. Ντίκο (27′) - ΟΦΗ