Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 29 9 22

• Στο γήπεδο και στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το πρωί (10:00) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν από τον προπονητή Θανάση Στάικο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης της Δευτέρας (03/10, 18:00) στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της Super League. 

Είναι το πρώτο παιχνίδι από μια πεντάδα αγώνων όπου ο ΠΑΣ καλείται να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά μιας και μετά την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 βαθμούς αλλά έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα αφού έχει παίξει εκτός με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στις τρεις τελευταίες προπονήσεις θα κάνει τις τελικές δοκιμές όσον αφορά τον σχηματισμό και τους παίκτες που θα επιλέξει για τη βασική ενδεκάδα. Τα δύο προβλήματα που υπάρχουν είναι οι τραυματίες Ριένστρα και Μπιλμπάο με τον πρώτο να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ενώ για τον Ισπανό μέσο τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα. 

Ο Μαλούτας διατητής του αγώνα

Ο Δημήτριος Μαλούτας από την Ημαθία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός για την 6η αγωνιστική της Super League που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα. Βοηθοί του Μαλούτα θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από της Ημαθία και Ιωάννης Μηνούδης από την Πιερία και τέταρτος ο Γεώργιος Τακίδης από το Κιλκίς.

Στο VAR θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από την Μακεδονία. 

Ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα στηρίζει την γυναικεία ομάδα 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μετά την απορρόφηση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση του καλωσορίζει στην οικογένεια του ΠΑΣ τη γυναικεία ομάδα και παράλληλα στηρίζει αυτό το εγχείρημα και καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο αγοράζοντας τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης με τιμή 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Το να βλέπουμε τον σύλλογο να μεγαλώνει και να αποκτά πνοή σε όλο και περισσότερα τμήματα, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και αισιόδοξους.

Θα πρέπει όλοι όσοι αγαπάμε το έμβλημα με τον ταύρο, να συμμετέχουμε και να βοηθάμε στην πράξη την λειτουργία του κάθε τμήματος του ερασιτέχνη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε νέο παιδί αυτού του τόπου, να μπορεί και να αγωνίζεται, γεμάτο περηφάνια για τον ταύρο στο στήθος.

Δείχνουμε έμπρακτα την στήριξη μας στο νέο τμήμα του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ μας, αγοράζοντας τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης που ήδη έχουμε προμηθευτεί.

Θα τις βρείτε σε κάθε συνάντηση που θα δίνεται για την αγορά εισιτηρίων της θύρας 10, καθώς και με ένα μήνυμα στους επίσημους λογαριασμούς του συνδέσμου. Η τιμή της ανέρχεται στα 20€.

Με αγάπη για το ποδόσφαιρο, σεβασμό στην ιστορία και το σήμα της φανέλας, η εξέλιξη των αθλητών και οι επιτυχίες θα έρθουν πολύ σύντομα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ !

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»