Ειδικό πρόγραμμα για τον Παναιτωλικό

on .

PAS PROPONHSH 28 9 22

• Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα και χωρίς τους Ριένστρα και Μπιλμπάο συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σημαντική αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (03/10, 18:00) στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της Super League 

Τη δυσκολία και τη σημασία του αγώνα με τους Αγρινιώτες την γνωρίζουν καλά στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν κάτι που τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη και ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως ντέρμπι μιας και η ομάδα του Αγρίνιου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και από ότι φαίνεται θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι που θα είναι απαιτητικό και με δυνατές μονομαχίες και για αυτό η χθεσινή πρωινή προπόνηση είχε αρκετή ένταση με τον Θανάση Στάικο να δουλεύει επάνω στην αμυντική μετάβαση. Στη συνέχεια έγιναν τακτικά παιχνίδια με δύο ζώνες και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική και δουλειά πάνω στις στατικές φάσεις.

Όσον αφορά τους τραυματίες ούτε χθες συμμετείχαν στην προπόνηση οι Ριένστρα και Μπιλμπάο με τις πιθανότητες να είναι παρόντες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να μειώνονται σημαντικά. Ωστόσο την τελική απόφαση για τον αν μπορέσει κάποιος να συμμετέχει στις προπονήσεις Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα την πάρει το ιατρικό επιτελείο. Για σήμερα Πέμπτη οι παίκτες έχουν ενδιάμεσο ρεπό, κάτι που συνηθίζονταν και επί ημερών Ηρακλή Μεταξά, ενώ αύριο Παρασκευή είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση. 

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από χθες τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, με τις τιμές τους να είναι μειωμένες κατά 5 ευρώ σε σχέση με τα παιχνίδια με Λαμία και Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, στη μεγάλη κερκίδα (θύρες 3,4,6) τα εισιτήρια έχουν τιμή 15 ευρώ, ενώ στην παλιά σκεπαστή (θύρα 9) η τιμή είναι 10 ευρώ. Τέλος, τα παιδικά εισιτήρια σε όλες τις θύρες θα είναι 5 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23 και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες», τη Δευτέρα 03/10 στις 18.00.

Για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται στα εκδοτήρια στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ, στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ και στη VIVA.

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 15€

ΘΥΡΑ 9 10€

ΘΥΡΑ 3VIP 20€

ΘΥΡΑ 5 GOLD 30€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2006 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι: ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 10:00 έως 15:00, ΣΑΒΒΑΤΟ από 10:00 έως 14:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” από τις 14:00.

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00 και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο».

Στον ΠΑΣ μέχρι το 2025 και ο Εραμούσπε

Μετά τον Ζήση Καραχάλιο χθες ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η επέκταση του συμβολαίου του Ροντρίγκο Εραμούσπε μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Ο αρχηγός της ομάδας θα μείνει εδώ μέχρι το καλοκαίρι του 2025! Ο γεννημένος στην Μαρ Ντελ Πλάτα ήρθε στα Γιάννενα το καλοκαίρι του 2020 και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε ντεμπούτο στην Super League στις 27 Σεπτεμβρίου του 2020 κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μετράει συνολικά 67 συμμετοχές κι 11 γκολ. Με την εμπειρία, το πάθος και την ποιότητα του θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Στις δηλώσεις του ο Εραμούσπε σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Το νέο συμβόλαιο με γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες και θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά με την παρουσία μου να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε βάλει».