Η εταιρία «The North Face» στήριξε ξανά το «Zagori Mountain Running»

on .

NORTH FACE

• Για ακόμα μία χρονιά κοντά στους λάτρεις της φύσης βρέθηκε η εταιρεία outdoor ένδυσης και εξοπλισμού «The North Face», στηρίζοντας τον μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, το «Zagori Mountain Running» που έγινε για 11η χρονιά στο Ζαγόρι.

Η «The North Face» με το παγκόσμιο μήνυμα της «Never Stop Exploring», έδωσε κίνητρο σε όλους τους νέους και παλιούς εξερευνητές για να αναζητήσουν και να βρουν την αγάπη τους στην ύπαιθρο μέσα από τα προϊόντα της και με μια σειρά αθλητικών δράσεων που ανέδειξαν τον μοναδικής ομορφιάς τόπο του Ζαγορίου. 

Μετά το τέλος του 11ου Zagori Mountain Running, ο Brand Manager της εταιρίας Ηλίας Κανάκης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που το Zagori Mountain Running κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο από την Ελλάδα και το εξωτερικό δείχνοντας την αγάπη του προς το ορεινό τρέξιμο και την περιοχή του Ζαγορίου. Το κορυφαίο outdoor brand δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από αυτή τη γιορτή που στηρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή και να συνεχίσει να προσφέρει την ενέργεια και το πάθος του για αναζήτηση σε όλους τους παλιούς και νέους εξερευνητές, τους λάτρεις της φύσης και του ορεινού τρεξίματος».