Νέα του ερασιτεχνικού

on .

ele

Μέτσοβο: Πρόεδρος ο Ταλάρης -Τρεις ακόμα ανανεώσεις

 Ο Στέργιος Ταλάρης θα είναι και την επόμενη διετία πρόεδρος στο Μέτσοβο μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 27 Ιουλίου.

Το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:

Πρόεδρος: Στέργιος Ταλάρης

Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Ζούβγιας

Γενικός Γραμματέας: Βασίλειος Χρόνης

Αν. Γραμματέας: Σπυρίδων Πέτρης

Ταμίας: Μιχαήλ Παπάσης

Γενικός Αρχηγός: Νικόλαος Τσιόστας

Έφορος Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων: Σπυρίδων Σταυράκης

Μέλος: Χρήστος Δέλφας

Μέλος: Βασίλειος Ζήνας

Τρεις ακόμη παραμονές ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ομάδα με τους Θανάση Σταχούλη, Κυριάκο Τσουλιάη και Δημήτρη Ναζίρη να συνεχίζουν και τη νέα χρονιά με τα χρώματα του Μετσόβου.

*****

Στην Ελεούσα ο Χάρης Τσάνης

 Μία ακόμη μεταγραφή από τον ΠΑΣ Κράψης ολοκλήρωσε η Ελεούσα αποκτώντας τον 31χρονο μέσο Χάρη Τσάνη.

Ο Τσάνης ήταν βασικό μέλος της περσινής πορείας της Κράψης σε πρωτάθλημα όπου πήραν την πρώτη θέση στον Α' όμιλο αλλά και στις κατακτήσεις Κυπέλλου και Σούπερ Καπ.

Σίγουρα η εμπειρία του θα βοηθήσει στο να πετύχει η ομάδα της Ελεούσας τους στόχους της.

*****

Κεφαλόβρυσο: Πήρε Δημουλά και γυμναστή

Την απόκτηση του 16χρονου Αποστόλη Δημουλά από την ακαδημία του Αστέρα Ιωαννίνων ανακοίνωσε το Κεφαλόβρυσο.

Παράλληλα η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον γυμναστή Γιάννη Τριάντο προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο.

*****

Επιστροφή στο Πέραμα για Ζήση και Σιχλιμοίρη

Δύο μεταγραφές-επιστροφές ανακοινώθηκαν από το Πέραμα με τους Βαλάντη Ζήση και Κώστα Σιχλιμοίρη να επιστρέφουν στην ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Προοδευτική με μεγάλη επιτυχία.

*****

Στη Ζωοδόχο οι Μάντζιος και Λιαμπότης

 

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε η Ζωοδόχος με τη διοίκηση να προσπαθεί να ενισχύσει όσο μπορεί την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι νεαροί Σπύρος Μάντζιος και Μηνάς Λιαμπότης από το Ροδοτόπι.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.

*****

Στην Κατσικά συνεχίζουν οι Ψαρράς, Ζήκος και Παπουτσής

Ολοκλήρωσε τις ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ η πρωταθλήτρια Θύελλα Κατσικάς ανακοινώνοντας την παραμονή των Ναπολέων Ψαρρά, Γιάννη Ζήκου και Σταύρου Παπουτσή.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει σήμερα στο γήπεδο Κατσικάς και έχουν προγραμματιστεί πέντε φιλικά με Άτλα (12/8),  Νεοχωρόπουλο (20/8), Ηλιόκαλη (24/8), Κόνιτσα (27/8) και Κρανούλα (1/9).

*****

Δυνατή προσθήκη για Νεοχωρόπουλο με Θωμά Πεπόνη

Σε μια δυνατή προσθήκη που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Κώστα Ναθαναήλ προχώρησε η διοίκηση του Νεοχωρόπουλου αποκτώντας από την Κόνιτσα τον Θωμά Πεπόνη.

Ο Πεπόνης με αρκετά καλή παρουσία στις ομάδες της Ελεούσας και της Κόνιτσας όπου πέρυσι συμμετείχε με την ομάδα του στα play-off για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μιας και είχαν τερματίσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Α’ όμιλο της Α’ κατηγορίας.

*****

Την παραμονή έξι παικτών ανακοίνωσε το Βελισσάριο

Η Διοίκηση του ΑΟΒ ανακοίνωσε την παραμονή έξι παικτών από το περσινό ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Ο.Β. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Άγγελου Τσακιρίδη στην ομάδα μας.

Επίσης, έχουμε την χαρά να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τους Βαγγέλη Παπαευθυμίου, Παύλο Αμβράζη, Νικήτα Ήσυχο, Λευτέρη Γκόγκη, Αλέξανδρο Δημητρίου και άλλους που θα ακολουθήσουν εντός των ημερών.

Ευχόμαστε στους παίκτες μας μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας.

*****

Νέος προπονητής στο Ελληνικό ο Τάσος Κουσουρής

 Την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Ελληνικού ανέλαβε ο Τάσος Κουσουρής.

Το Ελληνικό φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία με τον νέο προπονητή να έχει την ευθύνη ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάρει την άνοδο για τη Β΄ερασιτεχνική.

*****

Τον νεαρό Γιώργο Ζιώγα απέκτησε η Κοσμηρά

Στην Κοσμηρά συνεχίζονται οι κινήσεις από τη διοίκηση και τον προπονητή για την ενίσχυση της ομάδας ώστε να έχει ένα αξιόμαχο σύνολο όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Σε αυτό τα πλαίσιο η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού Γιώργου Ζιώγα ο οποίος αγωνίζονταν στην Κ 16 του ΠΑΣ Γιάννινα.

*****

paok

Κουτσελιό: Προετοιμασία με το βλέμμα στο Κύπελλο Ελλάδος

 Σε προπονητικούς ρυθμούς κινούνται ήδη στον ΠΑΟ Κουτσελιού από την περασμένη Δευτέρα, όταν τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός. 

Ο λόγος της πρόωρης έναρξης της προετοιμασίας σχετίζεται με την πρόθεση της διοίκησης για συμμετοχή στην Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπου οι αγώνες θα γίνουν στις 31 Αυγούστου. Εφόσον η Κράψη δεν είναι στο Μητρώο της Γ.Γ.Α, το Κουτσελιό θα πάρει μέρος ως φιναλίστ -πέρυσι- του Κυπέλλου ΕΠΣ. Στην ομάδα παρέμεινε σχεδόν ολόκληρος ο βασικός περσινός κορμός, αποχώρησαν οι Μ. Τσακμάκης- Κ. Κακαράντζας, ενώ αποκτήθηκαν οι Κ. Κρανάς και Ηλ. Φαρμάκης. 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Κουτσελιού Ηλίας Τσίμαρης αναφέρθηκε στην περσινή πετυχημένη χρονιά, στη διατήρηση του καλού κλίματος και στην παραμονή σχεδόν ολόκληρου του κορμού, τονίζοντας πώς το Κουτσελιό θα εκπροσωπήσει τον Νομό στο Κύπελλο Ελλάδος.

 «Εάν καταφέρει η διοίκηση να κατεβάσει την ομάδα σε αυτό το θεσμό θα είναι μία στιγμή ιστορική για τους παίκτες, για εμένα, τους φιλάθλους και τον κόσμο του Κουτσελιού», ανέφερε ο προπονητής Σπύρος Τασιούλας. Για τον στόχο της νέας σεζόν είπε πώς θα οριοθετηθεί μέσα από τη δουλειά, από τη συμμετοχή στην προπόνηση, τη διάθεση και τη συγκέντρωση και από αυτούς εξαρτάται πόσο ψηλά θα φτάσει η ομάδα.