Νέα του ερασιτεχνικού

on .

KASTRITSA AGROTIKOS

Μεταγραφές και φιλικά προετοιμασίας ανακοίνωσε ο Αγροτικός Καστρίτσας

 Την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Καστρίτσα,με τη διοίκηση να ενισχύει σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Στην ομάδα του Αγροτικού θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι τερματοφύλακες Γιώργος Παπαϊωάννου (Ελεούσα), Αλέξης Κυρικλίδης (Δόξα Προσκυνητών Κομοτηνής), ο αμυντικός Βαγγέλης Γόγολος (Θρίαμβος Λούρου) και οι επιθετικοί Γιώργης Χριστακόπουλος (Κράψη) και Γκέραλντ Γκέγκα. Είχε προηγηθεί η απόκτηση του Κώστα Σταμούλη τις προηγούμενες μέρες. 

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου και τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί είναι τα εξής: 20/8 Αμπελόκηποι, 24/8 Νησί, 27/8 Νεοχωροπουλο. 31/8 Άτλας, 3/9 Απόλλων Πάργας. 7/9 Ηλιόκαλη.

*****

Από την Καστρίτσα στην Κατσικά

οι Αν. Διαμάντης και Β. Μπίζιος 

 Τις δύο πρώτες της μεταγραφές ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς αποκτώντας τον τερματοφύλακα Ανδρέα Διαμάντη και τον αμυντικό Βασίλη Μπίζιο, οι οποίοι πέρυσι έπαιζαν στον Αγροτικό Καστρίτσας.

Δύο σημαντικές προσθήκες για την περσινή πρωταθλήτρια της Α'  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που πρόκειται να  βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του Νίκου Γκούρα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

*****

Δυνατή μεταγραφή με Γιάννη Νάκο από τον ΠΑΣ Μετσόβου  

Σε μία κίνηση που θα τον βοηθήσει σημαντικά τη νέα σεζόν προχώρησε ο ΠΑΣ Μετσόβου, καθώς απέκτησε τον επιθετικό Γιάννη Νάκο που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αγροτικό Καστρίτσας. 

 Ο Γιάννης Νάκος έχει παραστάσεις από τις περισσότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου όπως  Α’ Εθνική, Γ’ Εθνική και Ερασιτεχνικό. Πιο συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, στον Αστέρα Παραποτάμου, στη Θύελλα Ελεούσας, στη Θύελλα Κατσικάς και στον Αγροτικό Καστρίτσας.

«Το σωματείο μας καλωσορίζει έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, ποδοσφαιρική ποιότητα και αθλητικό ήθος. Το ΔΣ, ο προπονητής, οι παίχτες και όλος ο φίλαθλος κόσμος  εύχεται στον Γιάννη μία αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και επιτυχίες», αναφέρει ο ΠΑΣ Μετσόβου.

*****

Έναρξης προετοιμασίας την 1η 

Αυγούστου για το Νεοχωρόπουλο 

 Την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων,γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Νεοχωρόπουλου. Την Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 6 μ.μ θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός στο «Στάθης Τσανακτσής» και η φωτογράφηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Τα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής: 12/8 με Αγία Μαρίνα, 20/8 με Θύελλα Κατσικάς, 24/8 με Αμφιθέα, 27/8 με Αγρ. Καστρίτσας, 31/8 με Πράμαντα, 3/9 με Πίνδο Κόνιτσας και 7/9 με Θύελλα Ελεούσας.Οι ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινώνονται την μέρα του αγώνα!

*****

17 παίκτες παρέμειναν στο ρόστερ της Αμφιθέας 

Την παραμονή 17 ποδοσφαιριστών που ήταν στο περσινό ρόστερ της ομάδας ανακοίνωσε η νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία Αμφιθέα, με τη διοίκηση να δίνει προτεραιότητα στους παίκτες που έφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία του τον σύλλογο σε αυτή την κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Αστέρα Αμφιθέας είναι οι παρακάτω: Σταύρος Κολόκας, Αναστάσιος Γκουγιάννος, Στέλιος Μπαρούτας, Γιάννης Παπάζης, Χρήστος Τσουμάγκας, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιάννης Βλαχόπουλος, Αδάμ Γκούμας, Χρήστος Ανδρέου, Βασίλης Μήτος, Κώστας Λιάπης, Νίκος Σδούκος, Στράτος Πιλιαφάς, Πάνος Νικολόπουλος, Δημήτρης Φάης, Τάσος Μηλιώτης και Άγγελος Κίτος.

*****

Με Τάκη Νάκα στον πάγκο της και τη νέα χρονιά η Βουνοπλαγιά 

Με τον Παναγιώτη Νάκα στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί και τη νέα σεζόν η ομάδα του Αλμυρού Βουνοπλαγιάς, μιας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Νάκας είχε αναλάβει την ομάδα στη μέση της περσινής χρονιάς και μετά από μια καλή πορεία τερμάτισε 5η στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής. Η διοίκηση του Αλμυρού του εύχεται μια ακόμα καλή σεζόν με υγεία.

*****

Νέος προπονητής στο 

Βελισσάριο ο Νταλάκας 

Την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Μπάμπη Νταλάκα, ανακοίνωσε η ομάδα του Βελισσαρίου. Ο Νταλάκας πέρυσι ήταν στον πάγκο της Κοσμηράς, κάνοντας μια καλή πορεία και φτάνοντας την ομάδα μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ. 

Ο έμπειρος τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο ομάδων όπως μεταξύ άλλων, ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά και η Κοσμηρά, ενώ επιστρέφει στον Α.Ο.Β. για να τον καθοδηγήσει στην πορεία του στη Β ‘ Κατηγορία της ΕΠΣ Ηπείρου.Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

*****

Επιστροφές και απόκτηση Β. Στάθη ανακοίνωσε η Ζωοδόχος 

Σημαντικά ενισχύεται η Ζωοδόχος ενόψει της νέας σεζόν στη Β’ Ερασιτεχνική. Έτσι, ακόμη τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν στη Ζωοδόχο στο παρελθόν, επιστρέφουν στην ομάδα. Πρόκειται για τους Λάμπρο Τσολάκο (Σταυράκι), Διονύση Παργινό (Σταυράκι), Χρήστο Τσίο (Κράψη) και Γρηγόρη Σιώτα (Κόνιτσα),  ενώ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Βασίλη Στάθη από τη Θύελλα Ελεούσας.

*****

Με τον Χρ. Αγγέλη στον πάγκο και τη νέα σεζόν η Πρ. Περάματος  

Μπορεί το Πέραμα να μην κατάφερε να παραμείνει στην Α' κατηγορία, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Χρήστου Αγγέλη, με τον οποίο συμφώνησε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και τη νέα χρονιά. Ο Χρ. Αγγέλης  θα βρίσκεται για 3η χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

«Ο σχεδιασμός έχει ηδη ξεκινήσει και μαζί με το δυναμικό και ανανεωμένο νέο διοικητικό συμβούλιο, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές. Οι συζητήσεις με το υπάρχον ρόστερ έχουν ξεκινήσει και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν συνολικά οι παραμένοντες», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.