Στο διπλό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βαρέζε Ιταλίας ο Ν.Ο. Ιωαννίνων

on .

KOPILASIA

• Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος θα λάβουν μέρος σε δύο μεγάλες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα under-23 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  under-23 Εφήβων θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Βαρέζε από τις 25 έως τις 30 Ιουλίου με τη συμμετοχή του Παύλου Φαϊτά που θα λάβει μέρος στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Ανδρών under 23, με τον συναθλητή του Στέφανο Καπάκογλου (ΝΟΘ). Παράλληλα, στην ίδια λίμνη Varese θα διεξαχθεί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου.

Από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων την Εθνική Ομάδα στελεχώνουν στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων, η Κατερίνα Γκόγκου Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Σκιφ Νεανίδων, η οποία θα αγωνιστεί στο ίδιο αγώνισμα και οι αθλητές Βασίλης Κωστούλας και Δημήτρης Κούτρας στο αγώνισμα της δικώπου άνευ.

Επίσης, ο Λεωνίδας Κοπίδης μαζί με τον αθλητή της Κοζάνης Παναγιώτη Μακρυγιάννη θα αγωνιστεί  στο αγώνισμα του διπλού σκιφ. Τέλος, την πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση κάνει η αθλήτρια του Ν.Ο.Ι. Δήμητρα Παπαϊωάννου, η οποία θα αγωνιστεί στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ Νεανίδων, μαζί με τις συναθλήτριες Νικολέτα Δρογαλά (ΝΟΘ), Σωτηρία Μιχαηλίδη (ΝΟΒΑ) και Ευθυμία Κουκλομπέση (ΝΟΒΑ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του, καθώς και σε όλη την Εθνική ομάδα.