Στο 4ο SKLOUPO TRAIL RUN 2022 συμμετείχε ο Σ. Δρομέων Ιωαννίνων

on .

SDROMEON ALBERTHS

• Στο Αμπελοχώρι (Σκλούπο) του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων. Εκεί πραγματοποιήθηκαν αγώνες δρόμου στα πλαίσια του 4ου SKLOUPO TRAIL RUN 2022. Οι δρομείς έτρεξαν δύο διαδρομές, 5 και 13,5 χλμ, γνώρισαν την υπέροχη φιλοξενία των κατοίκων του χωριού και απόλαυσαν πλούσιο γεύμα με τοπικά εδέσματα.

Η εκκίνηση, ο τερματισμός και οι απονομές των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκαν στην παραδοσιακή πλατεία του χωριού. Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων είχε πολυπληθή συμμετοχή, στηρίζοντας έτσι τη διοργάνωση αλλά και στέλνοντας το μήνυμα ότι τέτοιοι αγώνες αποτελούν μία αξιέπαινη προσπάθεια ανθρώπων για προβολή των ορεινών χωριών της Ηπείρου. Special guest ήταν ο γνωστός καλαθοσφαιριστής Φραγκίσκος Αλβέρτης η παρουσία του οποίου έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην όλη διοργάνωση.

Από τον Σ.Δ.Ι. διακρίθηκαν: Στον αγώνα των 13,5 χλμ. ο Ι. Εδεσσαίος ήταν 2ος στην Γενική Κατηγορία, ο Ευ. Μπαλατσός 1ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 40-49, ο Ευ. Τσίμαρης 1ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 50 και ο Θ. Παπασταύρου 2ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 50+. Στον ίδιο αγώνα για τις γυναίκες, η Λ. Ντούτση ήρθε 2η στην Γενική Κατηγορία Γυναικών, η Μ. Κεφάλα 3η στην Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών 30-39, η Α. Γκόγκου 1η στην Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών 40-49, η Φ. Αντώνη 2η στην Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών 40-49 και η Έφ. Τζίμα 3η στην Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών 50+

Στον αγώνα των 5 χλμ. ο Οδ. Κουκέσης βγήκε 3ος στην Γενική Κατηγορία και η Μ. Οικονόμου 1η στην Γενική Κατηγορία Γυναικών. Από την διοργάνωση βραβεύθηκε ο δρομέας του συλλόγου Ν. Χαρίσης ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά συμμετέχοντας στους αγώνες.