Νέα του ερασιτεχνικού

on .

ELEOUSA 2

Ντόμινο σπουδαίων μεταγραφών για τη Θύελλα Ελεούσας

 Τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι έχει...κλέψει η Θύελλα Ελεούσας, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά με πρώην ποδοσφαιριστές της Κράψης και αναμένεται να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Μετά την απόκτηση του επιθετικού Σωκράτη Νούγια και την επιστροφή στην Ελεούσα του Παύλου Γεωλδάση που έπαιζε πέρυσι στο Ροδοτόπι, η Θύελλα συνέχισε τις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις την περασμένη εβδομάδα. Μαζί με τον Νούγια απέκτησε οκτώ ποδοσφαιριστές από την Κράψη. 

Έτσι, η Θύελλα απέκτησε τον μέσο Στέφανο Μαλλάτο, τους ακραίους αμυντικούς Φίλιππο Μαρμούτα και Σταύρο Καράσα, τον μέσο Δημήτρη Τσουμάνη, τον αμυντικό Δημήτρη Τσάγκα και τον κεντρικό αμυντικό Άγγελο Νάσιο. Τελευταία προσθήκη ήταν αυτή του έμπειρου, επίσης, τερματοφύλακα Δημήτρη Αρχοντάκη.

Tέλος, τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό αναζητεί ο 24χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Παπαϊωάννου ο οποίος μετά από την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα της Θύελλας Ελεούσας αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

*****

Ανανεώσεων συνέχεια για τη Θύελλα Κατσικάς

 Ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό θα συνεχίσουν στη Θύελλα Κατσικάς και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τους Κώστα Κατσίφα και Νίκο Γούλα που πρόσφεραν σημαντική βοήθεια στο περσινό πρωτάθλημα και συνέβαλαν σημαντικά στην κατάκτηση του. Ο τρίτος της παρέας που θα παραμείνει στην Κατσικά είναι ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς ο Μπάμπης Κατζιώτης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και υποβλήθηκε σε επέμβαση χάνοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος αλλά παρά την ατυχία του ήταν πρώτος σκόρερ στην ομάδα με 11 γκολ. 

Είχαν προηγηθεί οι ανακοινώσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας της Θύελλας Κατσικάς με τους ποδοσφαιριστές Πάνο, Τσουμάνη, Μαρούλη, Μελιγγιώτη, Πολυχρόνη, Βαρτζιώτη, Κολιούση, Αναστασίου, Καζαντσίδη και Δημητρακάκη.

*****

Αετός Νήσου:

Πρόεδρος ο Παλιάγκας, προπονητής ο Μπόλος

Για όγδοη χρονιά στον προεδρικό θώκο του Αετού Νήσου θα βρίσκεται ο Βασίλης Παλιάγκας μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα. Ο Αετός θα συνεχίσει με τον προπονητή Μιχάλη Μπόλο, ενώ βοηθός του συνεχίζει ο Κώστας Μπίλης.

Το Δ.Σ. του Αετού Νήσου: Πρόεδρος: Βασίλης Παλιάγκας, Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Σπαθάρης,Γεν. Γραμματέας: Σωτήρης Λώλης, Αν. Γεν. Γραμματέας: Κώστας Κοτσίνας,Ταμίας: Βασίλης Γκίγκης, Γεν. Αρχηγός Λεωνίδας Ηλίας,Υπ.Δημ. Σχέσεων: Χρήστος Μπέκας.

*****

Πρώτη μεταγραφή για το 

Μέτσοβο ο Μιχάλης Γκρέμος

Μετά τις ανανεώσεις έφτασε η ώρα και για την πρώτη μεταγραφή για το Μέτσοβο, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Μιχάλη Γκρέμου από το Ροδοτόπι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 2004 και έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες της Θύελλας Ελεούσας και στην ομάδα του Α.Σ. Πασσαρώνας Ροδοτοπίου. Ο ΠΑΣ Μετσόβου τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται μια αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

*****

STAMOULIS KASTRITSA

Απέκτησε τον Κ. Σταμούλη

ο Αγροτικός Καστρίτσας 

Την απόκτηση του Κώστα Σταμούλη από τον ΠΑΣ Κράψης ανακοίνωσε ο Αγροτικός Καστρίτσας. Η διοίκηση του εύχεται καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.

*****

Απέκτησε και Κούτρα η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου 

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε το Κεφαλόβρυσο ανακοινώνοντας την απόκτηση του Απόστολου Κούτρα από το Νεοχωρόπουλο. Ο Κούτρας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι γεννημένος το 1995.  Έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Κάστρο, ΑΟ Κοσμηράς, Ολυμπιακό Βοτανικού, Αγροτικό Καστρίτσας, Αγία Μαρίνα και ΑΟ Νεοχωρόπουλου. 

Επίσης, το Κεφαλόβρυσο απέκτησε τις προηγούμενες μέρες τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Κόκκινο από το Βελισσάριο.

*****

Συνεχίζει στην προεδρία της 

Πρ. Περάματος ο Ιορδανίδης

Σε σώμα συγκροτήθηκε το Δ.Σ. της Προοδευτικής Περάματος όπου Πρόεδρος και τη νέα χρονιά θα είναι ο Σταύρος Ιορδανίδης.

Το Δ.Σ. έχει ως εξής: 

Πρόεδρος: Ιορδανίδης Σταύρος, Αντιπρόεδρος: Ζαλαβράς Ιωάννης, Γραμματέας: Ντόβας Κωνσταντίνος, Ταμίας : Ντεμίρης Χρήστος, Γενικός Αρχηγός: Ντίνος Λάζαρος, Γενικός Αρχηγός Β: Παύλου Τρύφων,  Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Σιχλιμοίρης Κωνσταντίνος.Αναπληρωματικά μέλη: Δόσης Χρήστος ,Ζάραγκας Κωνσταντίνος.

*****

ZOODOXOS 1

Εντείνεται ο σχεδιασμός της

Ζωοδόχου ενόψει της νέας σεζόν 

Με γοργούς ρυθμούς δουλεύει το διοικητικό συμβούλιο της Ζωοδόχου, το οποίο ανακοίνωσε προπονητή τον Βασίλη Κίτση που πέρυσι ήταν στο Ροδοτόπι αλλά και τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα, στη Ζωοδόχο επέστρεψαν οι Πέτρος Βλάχος και Αλέξανδρος Πρεμέτης, ενώ απέκτησε από το Ροδοτόπι τους αμυντικό Περικλή Οικονόμου, μέσο Ιάσονα Λεοντίου και μέσο Ελευθέριο Κίτση. 

Παράλληλα, το Δ.Σ. έκανε γνωστό ότι η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 1 Αυγούστου, ενώ ήδη η ομάδα έχει κλείσει και έξι φιλικά.Τα φιλικά που έχουν κλειστεί είναι τα εξής: 12/8 με Πίνδο Κόνιτσας εντός, 20/8 με Ασβεστοχώρι εκτός, 24/8 με Κεφαλόβρυσο εντός, 27/8 με Αμπελόκηπους εντός,  31/8 με Αγία Μαρίνα εκτός και 3/9 με Πεντέλη εντός έδρας.

*****

Πωγωνάτος:Με πρόεδρο Κ.Τσαραώση, προπονητή Π. Κάππη

Η επιστροφή του Πωγωνάτου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο απουσίας είναι γεγονός. Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο σωματείο πρόεδρος εκλέχθηκε ο Κώστας Τσαραώσης ενώ άμεσα ανακοινώθηκε και ο προπονητής της ομάδας που θα είναι ο Παναγιώτης Κάππης.

Το νέο Δ.Σ. Πρόεδρος : Κώστας Τσαραώσης, Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Ρούντας, Γενικός Γραμματέας: Ηλίας Άγκο, Ταμίας:  Θεμιστοκλής Βλάχος,Γενικός Αρχηγός: Ελευθέριος Μπάγιας, Υπ. Δημ Σχέσεων : Γιώργος Τσώνης, Έφορος Υλικού: Μιχαήλ Τώνης. Αν. Μέλη : Βασίλης Μυριούνης, Μιχάλης Πορίκης

*****

Αμπελόκηποι: Έκλεισαν

Μάντζαρης και Οικονόμου

Δύο προσθήκες στο ρόστερ έκαναν οι Αμπελόκηποι που αφορούν την μεσοεπιθετική τους γραμμή, δείχνοντας έτσι ότι ο στόχος για τη νέα χρονιά θα είναι να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο επιθετικός Διονύσης Μάντζαρης που πέρυσι αγωνιζόταν με το Ροδοτόπι στην Α’ κατηγορία και ο μέσος Κλεάνθης Οικονόμου ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ροδοτόπι, Ασβεστοχώρι, Δροσοχώρι, Μικρασιάτες, Ηλιόκαλη, Πανζαγορισιακό και τελευταία του ομάδα ήταν τα Μάρμαρα.