Τον Απόλλωνα Πάργας υποδέχεται αύριο (4 μ.μ.) η Θύελλα Κατσικάς

on .

KATSIKA

• Καθοριστικό βήμα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θέλει να κάνει η Θύελλα Κατσικάς, η οποία υποδέχεται αύριο στις 4 μ.μ. τον Απόλλωνα Πάργας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου των μπαράζ.

Μετά τα δυο νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕ Νέας Σελέυκειας και ΑΕ Ξηροβουνίου Άρτας η Θύελλα έχει 6 βαθμούς, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το αγωνιστικό της ρεπό. Ο Απόλλων Πάργας πέτυχε άνετα την πρώτη του νίκη την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο το Ξηροβούνι και σίγουρα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Στα ευχάριστα για την ομάδα του Νίκου Γκούρα οι επιστροφές του τερματοφύλακα Καραμάνη και του επιθετικού Κατσίφα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Πολυχρονίου από τα Γρεβενά με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Αποστολίδη και Στέργιο Μπόλη επίσης από τα Γρεβενά. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από τη Θεσπρωτία.

Το πρόγραμμα: ΑΕ Ξηροβουνίου – Αστέρας Πετριτή, Θύελλα Κατσικάς – Απόλλων Πάργας, ΑΕ Νέας Σελεύκειας – Αναγέννηση Στάνου. Ρεπό: Καστοριά 1980. Η βαθμολογία (3 αγώνες): Αστέρας Πετριτή 7, Θύελλα Κατσικάς 6, Α.Σ.Καστοριά 1980 6, Αναγέννηση Στάνου 4, Απόλλων Πάργας 3, ΑΕ Νέα Σελεύκειας 0, Α.Ε. Ξηροβουνίου 0.