Οκτώ παίκτες του ΠΑΣ στην πόρτα εξόδου!

on .

METAKSAS HRAKLHS 1

• Τις εξελίξεις στο θέμα της παραμονής ή όχι του Ηρακλή Μεταξά περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς με τον καταρτισμό του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεσμεύεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα με συμβόλαιο ακόμα ενός χρόνου κι αν ο Αστέρας Τρίπολης ή κάποια άλλη ομάδα θελήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει σαν όρος στο συμβόλαιο του. Πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει ως έχει. Ο Θανάσης Στάικος στη θέση του βοηθού προπονητή, ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος ως προπονητής φυσικής κατάστασης και ο Σλόμπονταν Σούιτσα ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Άπαντες δεν αποτελούσαν επιλογές Μεταξά, αλλά της διοίκησης και από ότι φαίνεται θα παραμείνουν ακόμα κι αν υπάρξει αλλαγή προπονητή. 

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου 

Στην πόρτα της εξόδου μετά τον Σάλιακα και τον Λοντιγκιν ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση από τον ΠΑΣ μετά το παιχνίδι με τον Άρη είναι ακόμη οι Πίρσμαν, Σιόντης, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Στάνκο των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν, ενώ τελειώνει και ο δανεισμός του Μπρένερ από την Μπελγκράνο και δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ. Όσον αφορά τον Ντομίνγκεθ  έχει ήδη κάνει επαφές με την διοίκηση για να παραμείνει στην ομάδα αρκεί φυσικά οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό. 

Κλήση σε απολογία

Τελικά δεν απέφυγε την κλήση σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στον τελευταίο αγώνα των play offs με αντίπαλο τον Άρη και αφορά την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Μαζί με τους Γιαννιώτες κλήθηκαν σε απολογία και οι ΠΑΕ Άρης, ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ. 

Πιο συγκεκριμένα η κλήση της γιαννιώτικης ΠΑΕ αφορά «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 6777/22/1032784 από 18/5/2022 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ , γ’  του Π.Κ. της ΕΠΟ.