Πάτησε κορυφή ο Αστέρας Πετριτή, ρεπό είχε η Θύελλα Κατσικάς

on .

katsika

• Το αγωνιστικό της ρεπό έκανε την 3η αγωνιστική στον 3ο Όμιλο των Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, η Θύελλα Κατσικάς.
Η ομάδα του Νίκου Γκούρα μετά το δυναμικό ξεκίνημα των δυο νικών σε ισάριθμα παιχνίδια έκανε χτες το προγραμματισμένο της ρεπό και προετοιμάζεται ήδη για τον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάργας την ερχόμενη Κυριακή 22 Μαίου.
Στα παιχνίδια που έγιναν χτες για τον 3ο Όμιλο, ο Αστέρας Πετριτή απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην Αμφιλοχία με αντίπαλο την Αναγέννηση Στάνου και πάτησε κορυφή με 7 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από τη Θύελλα .Η Αναγέννηση έχασε πέναλτι στο 31’ με τον Γώγα που απέκρουσε ο Πισσιάνης. 
Την πρώτη του νίκη στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική πήρε ο Απόλλων Πάργας, που επικράτησε με  6-1 της Α.Ε. Ξηροβουνίου.Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Γεωργάκης (11’), Παπαρούνας (37’) και Τουρμούσογλου (39’, 60’), Γκόλιας (76’) και Παππάς (88’), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Θεοδωρής (79’). Τη δεύτερη νίκη της στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου πέτυχε η Καστοριά που επικράτησε με 1-4 της ΑΕ Νέας Σελεύκειας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37’ με τον Βασιλείου, όμως η Καστοριά γύρισε το παιχνίδι χάρη σε δυο γκολ που πέτυχε ο Σαββόπουλος (40’, 66’) και από ένα σημείωσαν οι Χασάι (86’) και Τσικόπουλος (90+2’).
Τα αποτελέσματα: Απόλλων Πάργας – Α.Ε. Ξηροβουνίου 6-1, Α.Ε. Νέας Σελεύκειας-Α.Σ. Καστοριά 1980 1-4, Αναγέννηση Στάνου – Αστέρας Πετριτή 0-0. Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς.
Η βαθμολογία (3 αγώνες)
Αστέρας Πετριτή   (3-1)   7
Θύελλα Κατσικάς   (4-0)   6
Α.Σ.Καστοριά 1980   (4-2)   6
Αναγέννηση Στάνου (1-0)   4
Απόλλων Πάργας     (6-2)   3
ΑΕ  Νέα Σελεύκειας (2-7)   0
Α.Ε.Ξηροβουνίου     (1-9)   0
 
Η επόμενη αγωνιστική: ΑΕ Ξηροβουνίου – Αστέρας Πετριτή, Θύελλα Κατσικάς – Απόλλων Πάργας, ΑΕ Νέας Σελεύκειας – Αναγέννηση Στάνου. Ρεπό: Καστοριά 1980.
• Στη Γ’ Εθνική προβιβάζονται οι τρεις πρώτες ομάδες του Ομίλου.