Κάτοχος Super Cup ο ΠΑΣ Κράψης, 2-0 τη Θύελλα Κατσικάς

on .

KRAPSH 29 4 22

• Ιδανικά έκλεισε η σεζόν για τον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ ΠΑΣ Κράψης, καθώς επικράτησε με 2-0 της πρωταθλήτριας της Α’ Ερασιτεχνικής Θύελλας Κατσικάς χθες στο ΠΕΑΚΙ και κατέκτησε το Super Cup.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε η απονομή του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής στη Θύελλα Κατσικάς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 7’ σε παράλληλη μπαλιά του Σταμούλη, ο Χριστακόπουλος σούταρε εντός περιοχής αλλά ο Καραμάνης απέκρουσε τη μπάλα.

Η πιο μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στη Θύελλα, όταν στο 36’ ο Γούλας πάσαρε στον Κατσίφα που έστειλε σε κενή εστία τη μπάλα άουτ. Χορταστικό ήταν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47’, από εκτέλεση κόρνερ του Ψαρρά, ο Ανδρόν. Τσουμάνης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Αρχοντάκη και κατέληξε άουτ. Στο 52’ ο Αρχοντάκης είχε απάντηση σε σουτ του Ψαρρά, με τον ΠΑΣ Κράψης στο επόμενο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Από λάθος της άμυνας της Θύελλας, οι παίκτες της Κράψης άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα και ο Νούγιας με κοντινό σουτ νίκησε τον Καραμάνη για το 1-0. ‘Αστοχο ήταν το σουτ του Τσουμάνη Δ. στο 56’, ενώ στο 64’ από πάσα του Μαρμούτα, ο Σταμούλης έστειλε τη μπάλα άουτ από θέση βολής.

Το 2-0 ήρθε για την Κράψη στο 65’, όταν σε μπαλιά του Δ. Τσουμάνη, ο Σταμούλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 77’ μία εκτέλεση φάουλ του Κολιούση δεν είχε αποτέλεσμα και στο επόμενο λεπτό με εκτέλεση φάουλ ο Ψαρράς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 89’ τρίτωσαν τα δοκάρια για τη Θύελλα με τον Κολιούση να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή με τον αρχηγό της Κράψης Κώστα Σταμούλη να σηκώνει το Super Cup.

Διαιτησία: Σταματελόπουλος (Σίσκας - Ευαγγέλου).

ΠΑΣ Κράψης (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Μαρμούτας (66’ Νάσιος), Τσάγκας, Καράσας, Κωνσταντινίδης, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Τσάνης (80’ Γεωργιάδης), Νούγιας (85’ Τσίος), Σταμούλης (80’ Ριστάνης), Χριστακόπουλος (85’ Λεοντίδης).

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Kαραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας Ελ, Πάνος, Λισγάρας Ελ (70’ Καζαντσίδης), Γούλας (57’ Δημητρακάκης), Τσουμάνης (80’ Μαρούλης), Βαρτζιώτης (70’ Παπουτσής), Κατσίφας, Πολυχρόνης (57’ Κολιούσης).