Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει Ολυμπιακού

on .

PAS PROPONHSH 29 4

• Χωρίς άλλα προβλήματα, πέραν των ήδη γνωστών του Κόντε και του Μορέιρα, συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή της Πρωτομαγιάς στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των Play Off της Super League.
Μετά τις διακοπές του Πάσχα ο ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση δίνοντας έναν δύσκολο αγώνα στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, ο οποίος αποκτά ακόμα μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας μετά τον προχθεσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που συνιστά αποτυχία για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Οι μουρμούρες και η γκρίνια έχουν αρχίσει για την ομάδα του Πειραιά που πλέον ψάχνει εξιλέωση μέσω των Play Off, αποζητώντας την μαθηματική εξασφάλιση για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Ηρακλής Μεταξάς παρακολούθησε τηλεοπτικά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει επακριβώς τον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών και προετοιμάζει τους Γιαννιώτες ανάλογα, έχοντας ήδη κατά νου του ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Η κούραση από τα 120’ που έπαιξε στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα σημεία που θα κοιτάξει να χτυπήσει ο 54χρονος προπονητής προκειμένου η γιαννιώτικη ομάδα να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των «ερυθρολεύκων».
Μετά το αρχικό ζέσταμα το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής, αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους και στο τέλος οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε τελειώματα φάσεων.
Εκτός Play Off ο Μορέιρα
Όσον αφορά τον Μορέιρα η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε κατόπιν εξέτασης από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη επιβεβαίωσε το χθεσινό μας ρεπορτάζ για το πρόβλημα στον μηνίσκο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα Play Off. Ο Μορέιρα ήταν απογοητευμένος από την όλη εξέλιξη του τραυματισμού του, ωστόσο βρέθηκε στη χτεσινή προπόνηση και την παρακολούθησε από τον πάγκο. Επίσης, απών ήταν και ο Μίνα που παραμένει κλινήρης, μαζί φυσικά με τον τραυματία Κόντε.
Η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μπαίνει σήμερα στην τελική ευθεία. Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο «Ζωσιμάδες» στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ηρακλή Μεταξά.