Στο επίκεντρο οι δυνατότητες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων

on .

TATH

• Οι δυνατότητες που έχει ο Δήμος Ιωαννίνων να φιλοξενήσει σε βάθος χρόνου κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις αλλά και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητικών υποδομών για την φιλοξενία ομάδων υψηλού βεληνεκούς με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του αθλητικού και προπονητικού τουρισμού, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης της αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 και της επιτροπής λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων.
Εκ μέρους της Επιτροπής Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων ο Πρόεδρος Ηλίας Γκαζιάνης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσιούμπος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Βασίλης Λούπας, αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που προέκυψαν σχετικά με την αποκατάσταση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αλλά και στην υψηλή ζήτηση εκ μέρους των σωματείων Basket να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Κλειστού, όλο και περισσότερες δραστηριότητές τους.
Κοινή διαπίστωση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν το γεγονός πώς τα Γιάννενα είναι από τις λίγες πόλεις που δεν διαθέτουν Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, ενώ έγινε μνεία και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που είναι αναγκαίο να ενταχθούν στο συνολικό πλαίσιο αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων που υφίστανται στο λεκανοπέδιο.
Η Τ. Καλογιάννη συνεχάρη τα μέλη της Επιτροπής για την οργανωμένη και μεθοδική διεύθυνση όλων των λειτουργιών του, και κυρίως γιατί αυτή η επιτυχημένη δραστηριότητά τους συμβάλει στην προβολή της πόλης μέσω του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.