Για την κατάκτηση του Super Cup μάχονται Θύελλα Κατσικάς και ΠΑΣ Κράψης

on .

EPSHP SHMA

• Με φόντο την κατάκτηση του Super Cup της ΕΠΣ Ηπείρου μάχονται σήμερα η πρωταθλήτρια της Α’ Ερασιτεχνικής Θύελλα Κατσικάς και ο Κυπελλούχος Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου ΠΑΣ Κράψης. Το παιχνίδι θα γίνει στις 6 μ.μ. στο Πανηπειρωτικό Στάδιο της Ανατολής, ενώ στο περιθώριο της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής και των μεταλλίων στη Θύελλα Κατσικάς.
Τελευταία φορά που είχε γίνει ο τελικός του Super Cup σε τοπικό επίπεδο ήταν στις 26 Αυγούστου 2018, όταν ο φιναλίστ τότε Κυπελλούχος Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά είχε επικρατήσει με 7-6 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) του νταμπλούχου Θρίαμβου Σερβιανών.
Πάντως, φέτος η Ένωση αποφάσισε ο θεσμός να γίνει με το τέλος της τρέχουσας σεζόν και όχι με το ξεκίνημα της ερχόμενης όπως παλιά, με τις διοικήσεις της Κατσικάς και της Κράψης να συμφωνούν.

Πρόβα Τζενεράλε
Για τη Θύελλα Κατσικάς το σημερινό παιχνίδι για το Super Cup θα είναι μία πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των play off ανόδου στη Γ’ Εθνική. Η Θύελλα που θα είναι πλήρης στο σημερινό παιχνίδι με τον Νίκο Γκούρα να μην έχει απουσίες πέρα του μόνιμου τραυματία Μπάμπη Κατζιώτη, προετοιμάζεται για την πρεμιέρα των play off με αντίπαλο τη Νέα Σελεύκεια που θα γίνει στη Θεσπρωτία την Κυριακή 8 Μαΐου.

Για το δεύτερο... Κύπελλο!
Η Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Κράψη που κατέκτησε το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας με 1-0 στον τελικό του ΠΑΟ Κουτσελιού, δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος, όμως θέλει να κλείσει τη σεζόν με την κατάκτηση ακόμη ενός Κυπέλλου τη φετινή περίοδο. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Άγγελος Νάσιος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σταύρου Καράσα.

Η Διαιτησία
Το σημερινό ματς θα διευθύνει ο Γιάννης Σταματελόπουλος με βοηθούς τους Πολύτιμο Σίσκα και Ορέστη Ευαγγέλου, ενώ τέταρτος θα είναι ο Νίκος Μαγγιώρος.