Φιλικό με τον Θεσπρωτό σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 21 4

• Σε χαλαρούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και ενόψει της διακοπής των play off λόγω των εορτών του Πάσχα. Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα προγραμματίστηκε για σήμερα στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο την ομάδα του Θεσπρωτού, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό μέχρι και την Τρίτη ώστε να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μιας και την Κυριακή 1 Μαΐου (5 μ.μ.) θα αγωνιστούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των Play Off της Super League.
Στη χθεσινή προπόνηση όσοι παίκτες αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ αρχικά έκαναν γυμναστήριο και στη συνέχεια πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι μαζί με τους νεαρούς παίκτες της Κ 19 που συμμετείχαν στην προπόνηση μετά το ζέσταμα έγινε δίτερμα προκειμένου ο Ηρακλής Μεταξάς να δει και τα παιδιά από την Κ 19.
Από τους επαγγελματίες συμμετείχαν οι Σούλης, Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Ποζνάνσκι, Παντελάκης, Λιάσος, Μπρένερ, Ρίζος, Λώλης, Μίνα, Κύρκος, Κόντε, Μορέιρα και Σιόντης ενώ από την Κ 19 οι Ζώνιος, Γωγουβίτης, Πήλιος, Ναούμης, Γερονικολός, Ντόντης, Τσίρης, Κουτσούκης, και Λώλης Ν.
Όσον αφορά το σημερινό φιλικό με τον Θεσπρωτό στο Εθνικό Στάδιο, εκεί θα γίνουν αρκετές δοκιμές και θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και κάποιοι παίκτες από την Κ 19. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία γνώρισε βαριά ήττα από τον Ηρακλή με 6-0 και την Τετάρτη του Πάσχα (27/04) υποδέχεται τη Βέροια στην Ηγουμενίτσα.
Πρόστιμο 2.000 στον ΠΑΣ
Με πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.