Παρέμεινε στη Β' το Συρράκο, 4-1 το Ρωμανό

on .

SYRRAKO

• Την παραμονή του στη Β’ Ερασιτεχνική εξασφάλισε ο Σταυραετός Συρράκου, καθώς για την τελευταία αγωνιστική των play out του Β’ Ομίλου επικράτησε με 4-1 του Αχέροντα Ρωμανού. Έτσι, στη Γ’ Ερασιτεχνική υποβιβάζονται οι Ραφταναίοι.
Το Συρράκο ήθελε μόνο τη νίκη στο παιχνίδι με το Ρωμανό για να μην υποβιβαστεί και από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε με διάθεση για να πετύχει όσο γίνεται πιο γρήγορα γκολ για να του φύγει το άγχος απέναντι στο Ρωμανό που είχε σωθεί από την προηγούμενη αγωνιστική.
Μόλις, στο 6’ από σέντρα του Τζούμα, ο Ντόντης με πλασέ έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 8’ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Γκόγκου, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Τσάλλος πάσαρε στον Ντόντη και αυτός από κοντά έκανε το 2-0, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Το Συρράκο απλοποίησε περισσότερο τα πράγματα, καθώς τριπλασίασε τα τέρματά του στο 28’. Από εκτέλεση κόρνερ του Ντόντη από δεξιά, ο Γκόγκος απέκρουσε ενστικτωδώς και ο Νικήτας Μοτσενίγος από κοντά πλασαρε για το 3-0.
Στο 38’ το Ρωμανό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξίου. Ο Αποστολάκης το εκτέλεσε, ο Γεράκος απέκρουσε τη μπάλα αλλά ο Αποστολάκης πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε στα δίχτυα για το 3-1. Λίγες αξιοσημείωτες οι στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. Το Ρωμανό είχε δυο καλές στιγμές για να μειώσει κι άλλο στο σκορ. Στο 60’ ο Μπάμπης σούταρε αλλά ο Γεράκος απομάκρυνε τη μπάλα, ενώ ο τερματοφύλακας του Συρράκου είχε απάντηση και στο 65’ σε σουτ του Ιωάννου. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με πλασέ ο Λέττας ύστερα από κάθετη μπαλιά που δέχτηκε.
Διαιτησία: Mαγγιώρος (Διαμάντης Δ- Κολιός)
Συρράκο: Γεράκος, Γεωργίου, Μούτας (70’ Ιωαννίδης), Μπούτικος, Γκόγκας (46’ Σόφης), Μοτσενίγος Ν (46’ Χασάνης), Τζούμας (46’ Μοτσενίγος Σ), Αντωνίου, Τσάλλος, Ντόντης (76’ Λέττας), Μητρογιάννης.
Ρωμανό: Γκόγκος, Καρατζιάς (77’ Βασιλείου), Αποστολάκης Π(24’ λ.τρ Κουλούρας), Αποστολάκης Κ, Μάντης, Μπάμπης, Αλεξίου, Νάσης, Αγγέλης, Ιωάννου, Σίδερης.

Η τελική βαθμολογία: Συρράκο 5, Ρωμανό 4, Ραφταναίοι 3.

Οι Ραφταναίοι υποβιβάζονται στη Γ΄Ερασιτεχνική.