Επέστρεψαν στις προπονήσεις Κόντε, Ντομίνγκεθ και Σνάιντερ

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες» τη Μεγάλη Δευτέρα (6 μ.μ.). Επέστρεψαν στις προπονήσεις Κόντε, Ντομίνγκεθ και Σνάιντερ.
Ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη χτεσινή ημέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Κόντε, Ντομίνγκεθ και Σνάιντερ που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες και έμειναν εκτός από τον προηγούμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Κόντε προστατεύτηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό και έμεινε εκτός αποστολής καθώς ένιωσε σπασμούς και είχε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι. Πλέον ο Ισπανός επιθετικός είναι καλά και αναμένεται κόντρα στην ΑΕΚ να επιστρέψει μετά από απουσία ακριβώς 7 μηνών.
Επίσης, στις προπονήσεις επέστρεψε χτες και ο έτερος Ισπανός, Χουάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο και υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Τέλος, οι ενοχλήσεις του Σνάιντερ στον προσαγωγό δεν αποδείχτηκαν κάτι ανησυχητικό και o Γερμανός μέσος προπονήθηκε κανονικά χτες, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά.
Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά, το πρωί με βάρη στο γυμναστήριο και στη συνέχεια το μεσημέρι στις 15:30 στο γήπεδο του Πανηπειρωτικού.
Το πρόγραμμα είχε δουλειά πάνω στην επιθετική τακτική με τελειώματα φάσεων και στη συνέχεια δίτερμα και ασκήσεις σε παιγνιώδη μορφή. Μοναδικοί απόντες ήταν ο Μίνα που βρίσκεται στην Αθήνα και έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, αλλά και ο Καραγιάννης που είναι κλινήρης με ίωση. Τέλος, να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι συμμετοχές ποδοσφαιριστών από την Κ19 στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Σε απολογία κλήθηκε ο ΠΑΣ
Σε απολογία κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο για την σήμερα Πέμπτη στις 13:00 η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η κλήση σε απολογία αναφέρει: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 14-4-2022 και ώρα 13:00 ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Τρεις αγωνιστικές στον Χουάνκαρ
Μπορεί οι… τηλεκριτικοί διαιτησίας να μην είδαν εσκεμμένο το χτύπημα του Χουάνκαρ πάνω στον Περέα και να έκριναν από αυστηρή έως ανύπαρκτη την αποβολή του από τον Ούγγρο διαιτητή, ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της Super League τιμώρησε τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού με την ανώτερη ποινή που προβλέπεται για το χτύπημα στον Κολομβιανό επιθετικό του ΠΑΣ και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών!
Συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή της Super League έκρινε την περίπτωση βάσει του άρθρου 10, παράγραφος 1, εδάφιο γ’ του Πειθαρχικού Κώδικα. Σε αυτό γίνεται αναφορά για «βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη» και προβλέπεται ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών.