Στην επιθετική λειτουργία δίνει βάρος ο Ηρ. Μεταξάς

on .

PAS PROPONHSH 25 11 2021

• Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, ωστόσο τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τη γιαννιώτικη ομάδα.
Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι στα ύψη μετά το διπλό στον Άρη, ωστόσο όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει ο αγώνας με την ΑΕΚ όπως και ο ΠΑΣ έτσι και αυτή θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση.
Στο χθεσινό πρόγραμμα μετά το αρχικό ζέσταμα ο Ηρακλής Μεταξάς χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ τα οποία εναλλάξ έπαιζαν ποδοβόλεϊ και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.
Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση ο Νικολάε Μιλιντσεάνου που δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα που είχε στη μέση, ενώ και ο Μπρένερ συμμετείχε στα τελειώματα φάσεων ωστόσο δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Απών ήταν ο Μίκαελ Γκαρντάφσκι ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και ο παίκτης που διαγνώστηκε θετικός στον covid-19.
Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.
Κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΣ
Κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού κατά τον εβδομαδιαίο έλεγχο που έγινε στους ποδοσφαιριστές του επιβεβαιώθηκε ένας παίκτης θετικός στον covid-19.
Αμέσως ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και ο ποδοσφαιριστής τέθηκε σε καραντίνα. Χθες έγινε μοριακό τεστ στου παίκτες, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Προβλήματα στην ΑΕΚ
Στην ΑΕΚ παραμένουν κάποια προβλήματα. Οι Μάνταλος, Τζαβέλλας, Άμραμπατ και Τάνκοβιτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Μάνταλος και Αμραμπάτ θα επιχειρήσουν την Πέμπτη να προπονηθούν κανονικά, με τον δεύτερο να είναι πιο πιθανός να τα καταφέρει, ενώ ο αρχηγός της ΑΕΚ θα προσπαθήσει ως την τελευταία στιγμή.
Απών από τον αγώνα του Σαββάτου θα είναι ο Λε Ταλέκ ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.