Την προσοχή τους στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ έστρεψαν στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA 23 11

• Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΣ Γιάννινα η εντυπωσιακή νίκη επί του Άρη με σκορ 0-5 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης που προκάλεσε τον θαυμασμό της φίλαθλης κοινής γνώμης της χώρας.
Πλέον, το παιχνίδι με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν και από χθες άπαντες στο στρατόπεδο των Γιαννιωτών επικεντρώνονται στην ερχόμενη σαββατιάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη που θα διεξαχθεί στις 7.30 μ. μ στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες».
Ένα σημαντικό ματς για τη γιαννιώτικη ομάδα η οποία είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ που είναι στους 20, η οποία προέρχεται από την ήττα (2-3) στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Με ενδεχόμενη νίκη το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη Ένωση στον ένα βαθμό και θα πλησιάσει τον ΠΑΟΚ(19β.), ο οποίος αγωνίζεται με αντίπαλο τον Άρη την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Η εικόνα του ΠΑΣ και τα αποτελέσματα έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα ότι μπορεί να κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια και να τους κερδίσει. Ο 54χρονος ομογενής προπονητής Ηρακλής Μεταξάς έχει βρει το σχήμα και τη χημεία, με τον ΠΑΣ να δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναιτωλικό και Άρη δείχνει ότι έχει βρει και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αξιοποιώντας στο έπακρο τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε.
Στο ματς του Σαββάτου θα επιστρέψει ως αντίπαλος ο Αργύρης Γιαννίκης με τον οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα, τις δυο σεζόν (2019-2021)που ήταν στον πάγκο ,πανηγύρισε την επάνοδό του στη Super League, παρέμεινε άνετα πέρυσι στην κατηγορία και οδήγησε τον ΠΑΣ μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επιστροφή στις προπονήσεις
Μετά το ρεπό και την ξεκούραση που είχαν οι ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα, χθες, επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Το πρωί δούλεψαν στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα μετά την αρχική προθέρμανση το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις passing game, στη συνέχεια ανάπτυξη 10 εναντίον 10 ανάπτυξη και στο τέλος οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ 4 εναντίον 4 και οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τρεξίματος. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μιλιντσεάνου ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση από το παιχνίδι με τον Άρη χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.
Από την αναμέτρηση του Σαββάτου , ο ΠΑΣ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντώνη Οικονομόπουλου, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος στο ματς με τον Άρη μιας και υπέστη κάταγμα περιφερικής κλείδας στον ώμο και θα παραμείνει εκτός για δύο μήνες. Πέρα από τις δεδομένες απουσίες των Αλέξη Τριάδη και Πέδρο Κόντε, ο Ηρακλής Μεταξάς δεν υπολογίζει ούτε στον Μπρένερ για το ματς με την ΑΕΚ, μιας και δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και το βαρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ
Η σπουδαία σε σημασία αλλά και εύρος νίκη στο «Βικελίδης» έχει «ζεστάνει» και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια έχουν τεθεί σε κυκλοφορία από την προηγούμενη εβδομάδα και για όσους θέλουν να δουν μόνο τον αγώνα με την ΑΕΚ οι τιμές είναι ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 30€, ΘΥΡΑ 9 -> 20€, ΘΥΡΑ 3VIP -> 40€, ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 50€, ενώ για όσους τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά εκεί οι τιμές του πακέτου για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Βόλο είναι ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 45€, ΘΥΡΑ 9 -> 30€, ΘΥΡΑ 3VIP -> 55€, ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 70€

Υποψήφιο Best Goal του Περέα
Το τρίτο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Χουάν Χοσέ Περέα εναντίον του Άρη είναι ένα από τα πέντε υποψήφια για Best Goal της 10ης αγωνιστικής.
Μπείτε στο vote.slgr.gr και ψηφίστε το Interwetten Best Goal για την 10η αγωνιστική. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.
Tα υποψήφια Interwetten Best Goal της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten είναι τα ακόλουθα: Τοράλ (ΟΦΗ), Περέα (ΠΑΣ Γιάννινα), Τιλίκα (Αστέρας Τρίπολης), Φλόρες (Παναιτωικός), Α.Καμαρά (Ολυμπιακός).