Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα -Βόλος 5-1

on .

K17 PAS

Ούτε η ομάδα του Βόλου μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα στο να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη με τους νεαρούς παίκτες του Γιάννη Λώλη να επικρατούν εύκολα με 5-1 της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Βλέτσα. Στο 13’ οι Γιαννιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζωγράφου από τον Τασιούλα, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Βλέτσας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα του ΠΑΣ και τα δικά του. Το 3-0 ήρθε στο 39’ με τον Ζωγράφο, ενώ στο 73’ με ωραία προσπάθεια και σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το 5-0 έκανε στο 81’ ο Τσαλούκας μετά από σέντρα του Ζωγράφου. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν στο 89’ το γκολ της τιμής με τον Τζαφέρρι.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Λιαμίρας-Μώκος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Καραφυλλιάς, Αθανασίου (79’ Τσάγκας), Μίνης, Ντούκας (46’ Παύλου), Ντώνος, Λώλης, Βλέτσας, Τσίτας (65’Πάκος), Λυκόπουλος (74’ Καφενζής), Χρήστου (46’ Τσαλούκας), Ζωγράφος.

Βόλος: Χαϊτάς, Τασιούλας, Ζαρίφης, Πλωναρίτης, Μουφογιώργος (68’ Μακρονάνος), Ορτέντζιος, Σίνος (79’ Χάνος), Δημόπουλος (71’ Μπασαγιάννης), Τόμε, Τζαφέρρι, Νταβλαμάνος (46’ Βαινόπουλος).