Hττήθηκαν Καραϊσκάκης και Θεσπρωτός από ΑΕΚ Β’ και Ξάνθη αντίστοιχα

on .

sl2

• Την ήττα γνώρισαν οι ομάδες της Ηπείρου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2. Για τον Νότιο όμιλο, ο Καραϊσκάκης Άρτας ηττήθηκε με 2-1 στα Σπάτα από την ΑΕΚ Β’, ενώ στον Βόρειο όμιλο ο Θεσπρωτός ηττήθηκε με 1-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Ήττα από την πρωτοπόρο
Συνέχεια έδωσε η ΑΕΚ Β' στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στη Super League 2. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-1 των Αρτινών στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων κάνοντας το 3Χ3 και παραμένοντας στην κορυφή του Νοτίου ομίλου. Η ΑΕΚ Β' ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε βρει κι άλλα γκολ πέρα από εκείνο του Κορνέζου (29’) με το οποίο πήγε μπροστά στα αποδυτήρια. Ο Σαμπανάτζοβιτς στο 74’ τροφοδότησε τον Γιούση, ο οποίος ανατράπηκε από τον Φετεινίδη μέσα στην περιοχή. Ο Κοσίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0. Η ομάδα της Άρτας μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν στο 81' ο Ναζίμ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ μειώνοντας σε 2-1.
ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Μιτάι, Λάτσι, Κορνέζος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης (66' Ρουκουνάκης) Μουστακόπουλος (88' Γερολέμου), Χριστόπουλος Ευθ. (66' Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης (79' Παρράς), Κοσίδης (79' Ιατρούδης).
Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Δερμιτζάκης (68' Γαλεάδης), Ρούνεϊ, Ντοναλτόνι (68' Ρουμπανγκούκα), Σταματής, Ναζίμ, Βαφειάδης
Δεύτερη ήττα για Θεσπρωτό
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Αναγέννηση Καρδίτσας και τη νίκη κόντρα στον Πιερικό, ο Θεσπρωτός ηττήθηκε για την 3η αγωνιστική στα Πηγάδια από την Ξάνθη στο ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο του ΑΟΞ.
To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μονροόυζ στο 50′ με κοντινή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τζανακάκη από δεξιά και κεφαλιά-πάσα του Ιμπραΐμι. Η ομάδα του Ρότσα κατέβηκε με πολλές απουσίες αλλά πάλεψε όσο μπορούσε. Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 37’, όταν ο Σαραντίδης βγήκε τετ α τετ αλλά ο Γιακουμής έδιωξε τη μπάλα. Ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού είχε απαντήσεις σε φάσεις των Ιμπραΐμι στο 60’ και Κρητικού στο 66’.
ΑΟ Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γιακουμής, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης, Δόρης (76′ Θυμιάνης), Γκόμεζ, Γκινσάρι (85′ Παπάζογλου), Πλατέλλας, Μονρόουζ (62′ Κρητικός), Ιμπραΐμι.
Θεσπρωτός: Κίναλης, Γκανσιέρ, Γώγος, Βαλιέντε, Ντ΄Αλέσιο, Βαταμίδης, Λύγκας (75′ Σταυρίδης), Πατσένκο, Κωνσταντίνου, Πούφλης και Σαραντίδης (65′ Παππάς).