«Καθάρισε» με 2-0 ο ΠΑΣ την Ξάνθη

on .

PAS 18 11

• Σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ 17 ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 2-0 από τη Ξάνθη και είναι μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 42’ με τον Βλέτσα να βρίσκει τον Λυκόπουλο και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Δυνατά μπήκε ο ΠΑΣ το δεύτερο μέρος προσπαθώντας να πετύχει γρήγορα το δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το ματς. Η υπεροχή του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 55’ όταν ο Αθανασίου εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας της Ξάνθης πήρε τη μπάλα πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Διαιτησία: Μαγγιώργος (Πάνος Σ.-Τσάντας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Μίνης, Ντούκας, Ντώνος, Λώλης, Βλέτσας, Τσίτας (72’ Καραφυλλιάς), Λυκόπουλος (68’ Ζωγράφος), Νίτας (57’ Καφενζής), Σάλο.

Ξάνθη: Νικολακούλης, Γουναρίδης (46’ Τηλαβερίδης), Βαρσάμης, Λουλούδης, Ζαχάρης, Τσελεμπάκης, Τσαλακίδης (85’ Ανηπαρόπουλος), Μητρούσης (69’ Τουλουμενίδης), Δεληγιαννίδης, Νικολαΐδης, Αγοραστός (59’ Ματζαρίδης).