Πρώτη νίκη για τον Πανηπειρωτικο επί της Φθίας • Ιδανικά ξεκίνησε τις εντός έδρας αναμετρή

on .

PANHPEIROTIKOS

Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ο Πανηπειρωτικός, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ της Φθίας Λαμίας.
Η γιαννιώτικη ομάδα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε κάθε σετ, επικράτησε της ομάδας της Φθιώτιδας με 3-0 σετ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας για την 2η αγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πανηπειρωτικό Γυμναστικό Σύλλογο, μιας και στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη με 3-1 σετ.
Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-23
ΓΣ Πανηπειρωτικός: Σαντζαρίδης, Βελογιάννης, Θυμιόπουλος, Μητσόπουλος, Μουζοκές, Λαγός, Αναστασίου, Γεροδήμος, Γεωργάκης, Μάντζιος.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σπουδαία νίκη για Α.Σ Γιάννενα, 2-3 σετ τον Ηρακλή Γέφυρας

• Σπουδαία νίκη με 2-3 σετ επί του Ηρακλή Γέφυρας στη Θεσσαλονίκη πέτυχε η ομάδα του Α.Σ. Γιάννενα για την 4η αγωνιστική της Α2 Βόλεϊ των Γυναικών. Η ομάδα των Ιωαννίνων έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ε.Ο. Σταυρούπολης την περασμένη αγωνιστική στη Λιμνοπούλα και προχθές στη Θεσσαλονίκη πήρε μία νίκη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Α.Σ Γιάννενα ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι χάνοντας εύκολα το πρώτο σετ με 25-16, αλλά η αντίδρασή του στη συνέχεια ήταν έντονη και με βελτίωση σε όλους τους τομείς έφτασε να προηγείται με 2-1 σετ.
Η γηπεδούχος ομάδα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με το υπέρ της 25-19 στο τέταρτο σετ πήγε το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.
Εκεί οι Γιαννιώτισσες έδειξαν και πάλι χαρακτήρα και πήραν οριακά το σετ με 16-18 και μαζί τη νίκη.
Τα σετ: 25-16, 18-25, 18-25, 25-19, 16-18.