Κέρδισε «πόντους» με την απόδοσή του ο Μορέιρα

on .

MOREIRA

• Ημέρες ξεκούρασης από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μετά την πρωινή προπόνηση θα έχουν διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο και μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα επιστρέψουν για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.
Στο φιλικό με τον Αχέροντα Καναλακίου ο Ηρακλής Μεταξάς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, πλην του Περρέα, ο οποίος προστατεύτηκε μιας και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο.
Ο 54χρονος ομογενής προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του κυρίως μετά το 25’ και είναι γεγονός ότι βγήκαν κάποια πράγματα που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις όπως οι γρήγοροι αυτοματισμοί στην επίθεση.
Ορισμένα πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις πήραν σάρκα και οστά στο φιλικό με το Καναλάκι με τον ΠΑΣ να πετυχαίνει πέντε γκολ και να έχει ευκαιρίες και για άλλα.
Ικανοποίηση επικρατεί και για την εμφάνιση του Αχμάντ Μέντες Μορέιρα που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τρεις ασίστ που έγιναν γκολ αλλά και δύο δικά του προσωπικά τέρματα. Ήταν μια ευκαιρία και για τον Μορέιρα να ανέβει και ψυχολογικά με την εμφάνιση του έστω και σε φιλικό παιχνίδι.
Χθες η προπόνηση έγινε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς καθώς μετά το αρχικό ζέσταμα είχε αγωνιστικά παιχνίδι 5 εναντίον 2 και διπλό 8 εναντίον 8.