Προπονητικό φιλικό με το Καναλάκι ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Εβδομάδα διακοπής του πρωταθλήματος της Super League είναι αυτή που διανύουμε λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα καλύψει αυτή την αγωνιστική αδράνεια με ένα φιλικό με το σημερινό (2:30 μ.μ.) κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με το Καναλάκι στο ΠΕΑΚΙ.
Η επιστροφή στις νίκες με το 3-0 επί του Παναιτωλικού δείχνει ότι η ομάδα έχει τα φόντα και τις δυνατότητες να βρεθεί μέσα στην εξάδα. Επίσης, φάνηκε ότι μπορεί ο ΠΑΣ να γίνει παραγωγικός, να δημιουργήσει φάσεις και να δείξει πράγματα τα οποία δεν βλέπαμε σε προηγούμενα παιχνίδια παρότι οι ποδοσφαιριστές τα δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.
Από τις προπονήσεις θα λείψουν αυτές τις ημέρες λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες οι διεθνείς Σάλιακας, Μορέιρα, Λιάσος και Λώλης. Ο Ηρακλής Μεταξάς θα δουλέψει με τους υπόλοιπους παίκτες σε πράγματα που υστερεί η ομάδα και κυρίως στο να βγαίνουν πιο γρήγορα οι αυτοματισμοί στο επιθετικό κομμάτι ώστε να έρχεται πιο εύκολα το γκολ μιας και αμυντικά ο ΠΑΣ πάει καλά αφού έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με τον Άρη.
Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια σχήματα και να δει κατά πόσο μπορούν να τα υποστηρίξουν οι ποδοσφαιριστές του είναι για τον Μεταξά το σημερινό φιλικό με το Καναλάκι ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει στις τάξεις της αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ και φυσικά τον Φώτη Γεωργίου που είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από το πέρασμα του από τη γιαννιώτικη ομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι ο Μεταξάς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σήμερα σε όλους τους παίκτες του, ακόμα και σε όσους δεν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, προκειμένου να τσεκάρει την αγωνιστική τους ετοιμότητα, αλλά και τις επιλογές που θα έχει σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγές.
Χθες το πρόγραμμα προπόνησης το πρωί είχε δουλειά στο γυμναστήριο ενώ το απόγευμα μετά το αρχικό ζέσταμα, είχε παιχνίδια 5 εναντίον 2 και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα.