ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1

Την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή έχασε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό και ισοβαθμεί στην κορυφή με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στους 18 βαθμούς.
Οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι, άνοιξαν το σκορ αλλά στο δεύτερο μέχρι που δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τους φιλοξενούμενους είχαν αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Παναιτωλικό. Στο 2’ από σέντρα του Πήλιου, ο Ζώνιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Παπανικόπουλος στο 8’ βγήκε απέναντι από τον Λαδιά με το πλασέ να το αποκρούει ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ. Μπαλιά του Ζώνιου στο 12’ στον Κύρκο σουτ του τελευταίου αποκρούει τη μπάλα ο τερματοφύλακας, η μπάλα φτάνει στον Πήλιο που κάνει το σουτ διώχνουν επάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Σουτ του Ταράση στο 25’ απέκρουσε τη μπάλα ο Λαδιάς. Στο 26’ σέντρα του Ταράση κεφαλιά του Σοροβού η μπάλα στο δοκάρι.
Ο ΠΑΣ στο 38’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσάκη την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ρίζος στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.
Νέο πέναλτι για τον ΠΑΣ στο 41’ σε ανατροπή του Γερονικολού με τον Κύρκο να το εκτελεί στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 45’ με τον Κύρκο να κάνει το κόρνερ κεφαλιά του Ντόντη η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 69’ εκτέλεση κόρνερ από τον Ρίζο κεφαλιά του Ντόντη η μπάλα λίγο άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι κάνουν το 1-1 στο 72’ με τον Αυγέρη.
Στο 76’ ο Λαδιάς βγήκε σωτήρια και απέκρουσε το πλασέ του Τρομπούκη.
Διπλή ευκαιρία στο 87’ με τον Μαχαιρά με τον Τρομπούκη να αποκρούει τα δυο σουτ που έκανε ο παίκτης του ΠΑΣ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 93’ για τον ΠΑΣ να πάρει τη νίκη όταν ο Πήλιος έκανε τη σέντρα και ο Φερεντίνος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Τσάντας-Πάνος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Γκρέστας (67’ Μόσχος), Ρίζος, Τσιούτσιος, Ντόντης, Τσίρης, Πήλιος, Κουτσάκης (67’ Μαχαιράς), Γερονικολός (78’ Φερεντίνος), Κύρκος (67’ Τσέλιος), Ζώνιος (67’ Πάνος).
Παναιτωλικός: Ραγιάς, Καστανιώτης (46’ Αυγέρης), Ζαβέρδας, Λαζαρίδης, Σοροβός, Δήμος (67’ Ντάβανος), Ταράσης, Παπανικόπουλος, Νικολάου (67’ Κόκκα), Βασίλας (6’ Σοφιανόπουλος), Τρομπούκης.

* * * 

K17

Κ17: Λάρισα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λάρισα η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την ολική ανατροπή και πήρε μια πολύ σπουδαία και μεγάλη νίκη με σκορ 1-3.
Οι γηπεδούχοι στο 6’ κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Βλιώρας κάνοντας το 1-0.
Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 21’ όταν ο Ζωγράφος έκανε τη σέντρα και ο Βλέτσας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Σουτ του Βλέτσα στο 47’ η μπάλα στο δοκάρι.
Οι Γιαννιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 57’ σε ανατροπή του Βλέτσα από τον Κουκουράκη, το εκτέλεσε εύστοχα ο Σάλο κάνοντας το 1-2.
Τη νίκη για τον ΠΑΣ «κλείδωσε» στο 69’ ο Λώλης διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου (75’ Λυκόπουλος), Μίνης, Ντούκας, Ντώνος, Λώλης, Βλέτσας (86’ Πλασκασοβίτης), Χρήστου (75’ Κύργιος), Σάλο, Μυρόγλου (61’ Νίτας), Ζωγράφος (75’ Τσίτας).