Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό επικεντρωμένοι όλοι στον ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA ASTERAS TRIPOLHS 31 10 2021

• Ξεκίνησε χθες, μετά το προχθεσινό ρεπό, η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για τους Γιαννιώτες και η νίκη είναι κάτι παραπάνω επιτακτική, αν θέλει η ομάδα να συνεχίσει στο «πάνω μισό» της βαθμολογίας και να μπορέσει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και χωρίς άγχος την παραμονή της.
Μετά την «γλυκόπικρη» γεύση που άφησε ο κυριακάτικος αγώνας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό και του Μπρένερ, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μεταξά, συνεπικουρούμενοι και από τον σχετικά καλό καιρό, πάτησαν το «χόρτο» του ΠΕΑΚΙ. Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και τελειώματα φάσεων, ενώ στο δεύτερο μισό της προπόνησης οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ με το πρώτα να κάνει παιχνίδια σε μικρό χώρο και το άλλο τελειώματα με τακτικό προσανατολισμό.
Απουσίες, εκτός από τις γνωστές των τραυματιών Κόντε και Μπρένερ δεν υπήρχαν και το μυαλό όλων είναι στο σαββατιάτικο ματς. Άλλωστε μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα υπάρξει διακοπή μιας εβδομάδας λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας με τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ισπανία και Κόσοβο στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ξανά στην Εθνική ο Σάλιακας
Ο Μανώλης Σάλιακας εξαργυρώνει τις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει έως τώρα στο πρωτάθλημα με συνεχόμενες κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Έτσι, για ακόμη μια φορά ήταν στις επιλογές του Φαντ Σχιπ ο οποίος εκτός του Σάλιακα κάλεσε και τους: Βλαχοδήμο, Πασχαλάκη, Αθανασιάδη, Ανδρούτσο, Χατζηδιάκο, Τζαβέλλα, Γούτα, Γιαννούλη, Τσιμίκα, Κυριακόπουλο, Μήτογλου, Πέλκα, Μασούρα, Μπακασέτα, Αλεξανδρόπουλο, Μπουχαλάκη, Σιώπη, Βρουσάι, Λημνιό, Τζόλη, Μάνταλο, Παυλίδη, Τάσος Δουβίκα.
Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν για ακόμη μια φορά από τον Γιώργο Σίμο και οι Άγγελος Λιάσος και Αλέξανδρος Λώλης για τα ματς με Λευκορωσία και Ισλανδία.