Τρίκαλα-Γιάννενα WFC 4-0

on .

GIANNENA GYNAIKES

• Μια ακόμη ήττα γνώρισαν τα Γιάννενα WFC αυτή τη φορά στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα με 4-0 και έτσι παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς ακόμη να έχουν πάρει κάποιο βαθμό.
Το 1- 0 έκανε για τα Τρίκαλα στο 17' με εκπληκτική κούρσα και τελείωμα η Πλακιά, ενώ στο 38' οι γηπεδούχες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή της Κωστοπούλου από την Χατζηλαζάρου και πάρα τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων δόθηκε το πέναλτι από την διαιτητή Δεληγιάννη. Το εκτέλεσε εύστοχα η Τζόνσον και έκανε το 2-0. Νέο πέναλτι στο 63΄ για τα Τρίκαλα σε ανατροπή της Πλακιά από τη Νικολάου, το εκτέλεσε η Τζιώρα κάνοντας το 3-0. Η Στεργιούλη με ωραία ατομική προσπάθεια στο 87΄μετά από πάσα της Τζόνσον έκανε το τελικό 4-0.
Τρίκαλα: Κοτούλα, Πλακιά (76'Τσακνάκη), Τζιώρα (70΄Παθιακάκη) , Σαργιώτη, Κωστόπουλου, Τσούνη, Μπέου (60΄Σακελλάρη), Φαμπέρ (76'Μπουκουβάλα), Γεωργούλα (60΄Στεργίου), Τζόνσον, Μπράουν.
Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Τσακογιάννη, Νικοπούλου (85' Πλούμη), Γιωτίτσα, Δασιοπούλου (74’ Κόκοβα), Κώτση, Σεφεριάδη (65' Καραγιαννίδου), Κώττη (85' Τσέλιου), Βαρσάνη (76' Μπεκιάρη).