Εγγραφές νέων αθλητών στον Παναρκαδικό Αθλητικό Όμιλο Κωφών

on .

EIKONA SE AITHOYSA SXOLEIOY

• Με εντατικούς ρυθμούς εργάζεται το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών Μοίρας - Τρίπολης ώστε να βρει νέους αθλητές από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά ακόμη και από τα Ιωάννινα, οι οποίοι έχουν προβλήματα ακοής.

Δικαίωμα εγγραφής στο σωματείο έχουν όσων το ακουόγραμμα αναγράφει απώλεια ακοής άνω των 50% και μπορεί να γίνει δεκτή η συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες Κωφών που αναπτύσσει η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών.
Το σωματείο που έχει αναγνωριστεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι στο Μητρώο, περιλαμβάνει μέχρι στιγμής ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, σκοποβολή και μπόουλινγκ.

Το προφίλ του Προέδρου
Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚΜ Κωνσταντίνος Παπαδιαμάντης γεννήθηκε το 1987 στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών στην Πασσαρώνα Ροδοτοπίου και αγωνίστηκε εκεί για 7 χρόνια. Πήγε σε Δημοτικό Σχολείο στα Ιωάννινα αλλά λόγω της κώφωσης που είχε εγγράφηκε στο ειδικό γυμνάσιο κωφών-βαρήκοων Αρόης στην Πάτρα και στη συνέχεια φοίτησε στον τομέα οικονομίας και διοίκησης σε ΤΕΕ της Αγίας Παρασκευής Αττικής. Λόγω της αγάπης του για το ποδόσφαιρο, τα χρόνια της φοίτησής του, συμμετείχε στον Αθλητικό Σύλλογο κωφών-βαρηκόων Πάτρας, στον Αθλητικό Όμιλο Κωφών στην Αθήνα και κατόπιν στο ΑΣΚΒΕ Θεσσαλονίκης. Μόλις, ολοκλήρωσε την αθλητική του καριέρα το 2015, είχε την επιθυμία να ασχοληθεί με τα της Διοίκησης σε αθλητικό σωματείο, όπου έως το 2017 ήταν αντιπρόεδρος και από τότε έως και σήμερα Πρόεδρος στον ΠΑΟΚΜ.
Ο ίδιος είναι και αντιπρόσωπος στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, ενώ έχει πάρει μέρος σε διάφορες οργανώσεις-επιτροπές, όπως επιτροπή εγγραφών - μεταγραφών τη σεζόν 2018-19.