«Γύρος Λίμνης» με καίριο οικονομικό αποτύπωμα!

on .

gyros limnis

• Σε κορυφαίο αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό θεσμό έχει μετατραπεί τα τελευταία 15 χρόνια o Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων (Ioannina Lake Run), ο οποίος και φέτος ετοιμάζεται να υποδεχθεί, το Σαββατοκύριακο 18 - 19 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό που θέλουν να βιώσουν μία μοναδική αγωνιστική εμπειρία.
Ιδιαίτερη δε βαρύτητα δίνεται τη φετινή χρονιά στην ενίσχυση της δράσης «Lake Run Proud Partner», με την Τράπεζα Ηπείρου να προσφέρει, μάλιστα, και προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run, που με τη σειρά τους χορηγούν εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες τους προς τους δρομείς και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης.

Πολύπλευρη στήριξη
Η Τράπεζα Ηπείρου, ως χορηγός του αγώνα από την περσινή χρονιά, όταν και αναβάθμισε τη χορηγική της συμμετοχή, συμμετέχει πολύπλευρα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της βορειοδυτικής Ελλάδας.
Και φέτος θα είναι αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., απονέμοντας χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι νικητές, όπως έκανε γνωστό κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Κων/νος Ζωνίδης.
Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Βουγιούκας απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες να γίνουν «υπερήφανοι υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run και η Τράπεζα θα προσφέρει στους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν προνομιακούς όρους. Μάλιστα, έκανε γνωστό πώς η Συνεταιριστική θα κατεβάσει δική της ομάδα στον αγώνα των 5 χλμ.!

Ο Ηλίας Σπυριούνης
Ο Διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης τόνισε πώς η Τράπεζα Ηπείρου και λόγω των συνθηκών, αύξησε πέρυσι την χορηγία της στον αγώνα. Όσο για την πρωτοβουλία «Proud Partner», είπε πώς «είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας και ένας τρόπος να δείξουμε τη φιλοξενία μας στους επισκέπτες».
Επίσης, ανέφερε πώς στόχος της διοργάνωσης, αφού ομαλοποιηθούν τα πράγματα, είναι ένας στους πέντε δρομείς να έρχεται από το εξωτερικό, κάτι που θα πολλαπλασιάσει το οικονομικό αποτύπωμά της, που έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο.

Κάλεσμα  σε επιχειρήσεις
Στόχος της πρωτοβουλίας «Lake Run Proud Partner» είναι να ενδυναμώσει τη συνεργασία της διοργάνωσης με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο. Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι.
Το βραχιολάκι αυτό θα του εξασφαλίζει εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού για τις ημέρες πριν και μετά τους αγώνες. Με ένα βραχιολάκι θα εφοδιαστούν και οι εθελοντές.
Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές του Ιoannina Lake Run καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στον ιστότοπο https://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partners ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν (από 10% και πάνω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δράσεις για τον διαβήτη
Στο μεταξύ, μία επιταγή στον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.) Σπύρο Αθανασίου, για την ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και της Π.Ε.Ν.ΔΙ., παρέδωσε, κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης.
Η επιταγή αφορούσε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή δρομέων από όλη τη χώρα στο Ioannina Lake Run Virtual Version, στην «εικονική» εκδοχή του Γύρου Λίμνης, την περσινή χρονιά.