Επιστρέφουν στα… βάσανα οι παίκτες του ΠΑΣ!

on .

SUPER LEAGUE INTERWETTEN

• Κατά μία ακόμα ημέρα παρατάθηκε το ρεπό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι θα επιστρέψουν τελικά σήμερα στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής ο ΠΑΣ Γιάννινα, εκδικάστηκε η έφεση της γιαννιώτικης ΠΑΕ κατά του πρώην τερματοφύλακα Περιστερίδη.
Τριήμερο και όχι διήμερο ήταν τελικά το ρεπό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την επιστροφή της αποστολής από τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Ο Ηρακλής Μεταξάς και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να δοθεί μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης στους παίκτες καθώς δεν είχαν πάρει ρεπό και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Βέρμιο. Έτσι σήμερα το πρωί αναμένεται να πιάσουν και πάλι δουλειά και θα επιστρέψουν στις διπλές προπονήσεις. Χτες αργά το βράδυ αναμένονταν να επιστρέψει και στα Γιάννινα ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο 54χρονος προπονητής είχε μεταβεί στη Γερμανία για προσωπικές του υποθέσεις και χτες αναμένονταν να επιστρέψει.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμα κλειστεί ακόμα κάποιος φιλικός αγώνας για το Σαββατοκύριακο παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν τελικά δεν συμβεί αυτό, τότε το πρώτο φιλικό των Γιαννιωτών θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 4 Αυγούστου με αντίπαλο τη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας.
Πήρε πιστοποιητικό  συμμετοχής
Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα πιστοποιητικό συμμετοχής στον ΠΑΣ Γιάννινα για το ερχόμενο πρωτάθλημα. Μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε και ο Άρης, αλλά και ο Λεβαδειακός που αγωνίζεται στην Super League 2.
Εκδικάστηκε η έφεση  για Περιστερίδη
Αρκετά ευτράπελα συνέβησαν στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασης της Α' ΕΕΟΔ για τον Κώστα Περιστερίδη καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή κατηγόρησε τη γιαννιώτικη ΠΑΕ για πλαστογραφία.
Πρωτόδικα ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Περιστερίδης δικαιώθηκε από την Α' ΕΕΟΔ στην προσφυγή του κατά της γιαννιώτικης ΠΑΕ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατέθεσε έφεση που εκδικάστηκε τη Δευτέρα (26/07).
Στην εκδίκαση της έφεσης η δικηγόρος του ΠΑΣ Γιάννινα Χρύσα Σεβαστοπούλου αναφέρθηκε στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και στην έντονη οικονομική ζημιά (158 χιλιάδες και 240 χιλιάδες από τα τηλεοπτικά). Για τα μισθώματα, μάλιστα, ανέφερε: «Η εκμισθώτρια τα ζητά και από εμάς και από τον ποδοσφαιριστή. Δεν θα πληρώσουμε δύο φορές». Σημειώνεται ότι στην Α' ΕΕΟΔ, συνέβη το εξής εντυπωσιακό. Τόσο η πλευρά της ΠΑΕ, όσο και του ποδοσφαιριστή εμφάνισαν έγγραφα του TAXIS για τα μισθώματα!