Για τη μεταγραφική ενίσχυση τα «είπαν» ο Γ. Χριστοβασίλης με τον Ηρ. Μεταξά

on .

XRHSTOBASILHS

• Υπό το βλέμμα του Γιώργου Χριστοβασίλη πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στα 3-5 Πηγάδια καθώς συνεχίζεται το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Γιαννιωτών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε χθες το πρωί στη Νάουσα και το μεσημέρι είχε συναντήσεις τόσο με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά όσο και με τους ποδοσφαιριστές, ενώ παρακολούθησε και την απογευματινή προπόνηση. Η συζήτηση μεταξύ Χριστοβασίλη και Μεταξά εκτός από την πορεία της προετοιμασίας περιστράφηκε και γύρω από το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Ο 54χρονος τεχνικός βλέπει ότι οι μέρες περνούν αλλά παίκτες για τις θέσεις που έχει εντοπίσει ότι υπάρχουν κενά δεν έρχονται και υπάρχει ένας προβληματισμός. Το να μπορέσει ο Ηρακλής Μεταξάς να καλύψει αυτά τα κενά από τα υπάρχον υλικό είναι λίγο δύσκολο.
Από εκεί και πέρα οι αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τον ομογενή τεχνικό συνεχίζονται στα 3-5 Πηγάδια. Το ρόστερ, όπως είχε πει ο ίδιος, είναι μεγάλο και για αυτό ίσως κάποιοι παίκτες, ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, δοθούν δανεικοί και να παρακολουθείται η πορεία τους.
Η προετοιμασία περιλαμβάνει πολύ τακτική και αρκετά βίντεο για τους ποδοσφαιριστές και το ευχάριστο είναι για τον προπονητή του ΠΑΣ ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες του ΠΑΣ στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουν ανάμεσα από τις δύο προπονήσεις προσπαθούν να χαλαρώσουν στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει η ομάδα.
Ευχαριστίες στο Ιπποκράτειο
Εν τω μεταξύ, χτες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο για την ιατρική υποστήριξη και τις εξετάσεις που έκαναν εκεί οι ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να ευχαριστήσει το Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο Ιωαννίνων και τη διοίκηση του, για την πολύτιμη επιστημονική και ιατρική υποστήριξη του για ακόμα μία χρονιά. Υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά εφόδια στην ομάδα μας για την διάγνωση, ανάλυση και παρακολούθηση της υγείας και της κατάστασης των ποδοσφαιριστών μας".