ΗΡ. ΜΕΤΑΞΑΣ: Χρειαζόμαστε ενισχύσεις σε δύο - τρεις θέσεις

on .

PAS DIARKEIAS 15 7 21'

• Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΣ έκανε χθες στο περιθώριο της προπόνησης ο Ηρακλής Μεταξάς, ο οποίος αποκόμισε ήδη καλές εντυπώσεις και θέλει να δει παραπάνω λεπτομέρειες στην προετοιμασία στα Τρία – Πέντε Πηγάδια.
Για το εάν είναι μικρό ή μεγάλο το ρόστερ, είπε πώς μπορεί να αποκτηθεί αλλά και να φύγει παίκτης αναλόγως και τι θα δει στα φιλικά, έχοντας πάντως εντοπίσει δυο με τρεις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα. Στάθηκε και στους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας πώς είχαν συνάντηση με τον Σύνδεσμο, έχουν κοινό στόχο να πάει καλά η ομάδα και είδε και αυτό που ετοίμασαν για τα 55 χρόνια.
Τέλος, αναφορικά με το πώς βλέπει το νέο πρωτάθλημα, εξέφρασε την πεποίθησή του πώς θα είναι δυνατό και ανταγωνιστικό.
 Στα Γιάννενα ο Περέα
Στην πόλη μας βρίσκεται από χθες αργά το βράδυ ο Κολομβιανός επιθετικός Χουάν Περέα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα και στη συνέχεια να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα με ελεύθερη μεταγραφή και όχι δανεισμό από τον Παναθηναϊκό.
Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου θα αποκτήσει τον Κολομβιανό με ελεύθερη μεταγραφή και θα αφήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στο «τριφύλλι» και όχι με την μορφή δανεισμού, όπως αγωνίστηκε πέρυσι στον Βόλο, στον οποίο πέτυχε 3 γκολ σε 31 συμμετοχές. Να σημειωθεί ότι ο Περέα είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα, ωστόσο θα ακολουθήσει κανονικά σήμερα την αποστολή της γιαννιώτικης ομάδας στα 3-5 Πηγάδια.
Κυκλοφορούν τα διαρκείας
Ήταν 8 Μαρτίου 2020 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε στο ματς με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα της Super League 2, έχοντας τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας στο πλευρό του να δίνει τον παλμό στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου. Έκτοτε, λόγω της πανδημίας και με τους κεκλεισμένων των θυρών αγώνες, οι φίλαθλοι στερήθηκαν την ομάδα τους. Πλέον, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο κόσμος επιστρέφει τα γήπεδα έστω με την τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε χθες τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2021-22 με τις τιμές να διαφοροποιούνται σε παλιούς και νέους κατόχους διαρκείας. Πιο συγκεκριμένα: 
Στις θύρες 3-4 και 6 για τους παλιούς κατόχους ισχύουν οι τιμές των 170 ευρώ (κανονικό), 140 (άνω των 65), 160 (γυναικείο), 110 (παιδικό), ενώ για τους νέους κατόχους οι τιμές κυμαίνονται στα 200 ευρώ (κανονικό), 160 (άνω των 65), 180 (γυναικείο), και 120 (παιδικό).
Για τις θύρες 9 και 10: Για τους παλιούς κατόχους καρτών διαρκείας οι τιμές είναι στα 150 ευρώ (κανονικό), 130(άνω των 65), 120 (γυναικείο) και 110 (παιδικό). Για τους νέους κατόχους οι τιμές κυμαίνονται στα 170 το κανονικό, 130 για τους άνω των 65, 150 για το γυναιικείο και 120 για το παιδικό. Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει τους 13 εντός έδρας αγώνες κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος SL1, 3 ή 4 εντός έδρας αγώνες κατάταξης, PLAY OUT SL1, όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος. Για την συμμετοχή της ομάδος στα Play off, θα υπάρχει ειδική μειωμένη τιμή στα εισιτήρια ή νέα κάρτα αγώνων με μειωμένη τιμή για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
Η διάθεση των εισιτηρίων (ανανέωση-αγορά) ξεκινά την ερχόμενη  Δευτέρα 19 Ιουλίου (10 π.μ.) και ολοκληρώνεται το Σάββατο 7 Αυγούστου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν μέσω viva.gr αλλά και στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 19:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00.
Η είσοδος στο Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν είτε Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19, είτε Πιστοποιητικό νόσησης Covid-19. Οι ανήλικοι θα μπαίνουν με δήλωση self-test γονέων.