Aύριο ανεβαίνει ο ΠΑΣ στα Τρία Πέντε Πηγάδια

on .

PAS SHMA

• Μόνο πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το χτεσινό πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αύριο το πρωί αναχωρεί οδικώς για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί τελικά το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Σιγά σιγά, με την πάροδο των προπονήσεων ο Ηρακλής Μεταξάς και το τεχνικό επιτελείο ανεβάζουν την ένταση των προγραμμάτων και προσθέτουν σταδιακά τακτικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Βέβαια λείπουν αρκετά κομμάτια από το παζλ της ομάδας και το ρόστερ έχει ακόμα αρκετά κενά μετά τις πρωτοκλασάτες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.
Αναχωρεί για  Τρία Πέντε Πηγάδια
Σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα. Νωρίς αύριο το πρωί ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί τελικά το βασικό στάδιο τξς καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ο Ηρακλής Μεταξάς και οι συνεργάτες του ψάχνουν να βρουν διαθέσιμο αντίπαλο κατά την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στο όρος Βέρμιο και τα Τρία Πέντε Πηγάδια, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό να κλειστεί κάποιο φιλικό. Υπενθυμίζεται ότι μετά την ακύρωση των φιλικών της Πολωνίας, ο ΠΑΣ έχει προγραμματισμένα μόνο 3 φιλικά επί ελληνικού εδάφους, με τη Λαμία στις 4 Αυγούστου στο ΔΑΚ Λαμίας, με τον Παναιτωλικό στις 8 Αυγούστου στο Emileon του Αγρινίου και στις 14 Αυγούστου με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης.
Δεν προπονήθηκε ο Οσάουε
Εν τω μεταξύ, από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Οσάουε. Ο 27χρονος Νιγηριανός επιθετικός πέρασε χτες από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ακόμα για την περίπτωση του. Στην προπόνηση της Τρίτης που πρωτοεμφανίστηκε δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο δεν έχουν παρθεί ακόμα οι οριστικές αποφάσεις από τον Μεταξά κι ενδεχομένως να προπονηθεί και σήμερα Πέμπτη.