Δίπλα στη λίμνη το πρώτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο

on .

ATHLITIKO PARKO

• Το πρώτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο που δημιούργησαν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο παραδόθηκε χθες στο κοινό.
Πρόκειται για έναν χώρο δίπλα στη λίμνη, κοντά στην Βογιάννου, εξοπλισμένο με πιστοποιημένα όργανα, στον οποίο μπορούν να αθλούνται όλοι οι πολίτες.
Η πρωτοβουλία είχε ανακοινωθεί πριν λίγο καιρό από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Νίκο Τσόλη και υλοποιήθηκε με την καθοριστική συνεργασία του Τμήματος Αθλητισμού του Πνευματικού Κέντρου.
Τις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε λειτουργία και δύο «αθλητικά τραπέζια» στην Κιάφα και τα Σεισμόπληκτα τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μικροί και μεγάλοι για διάφορα αθλήματα.
«Είναι η πρώτη δράση που γίνεται και την οποία θα συνεχίσουμε με παρόμοιες πρωτοβουλίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον εντεταλμένο σύμβουλο Νίκο Τσόλη, τον αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Βασίλη Γιαννάκη, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αϊβατίδη και τον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος Βαγγέλη Παλατσίδη.
Από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος Νίκος Τσόλης ανέφερε ότι «έχουν εγκατασταθεί 20 σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή όργανα γυμναστικής τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα όλοι οι πολίτες. Σε όλα υπάρχουν οδηγίες για τον τρόπο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Είναι μία αρχή που κάνουμε για τον μαζικό αθλητισμό η οποία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα».
Έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα τεθούν σε λειτουργία δύο «αθλητικά τραπέζια» τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν τα παιδιά.
Ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βασίλης Γιαννάκης σημείωσε ότι ανάλογα αθλητικά πάρκα λειτουργούν στις περισσότερες πόλεις της χώρας.