Η Δήμητρα Παύλου το νέο ανερχόμενο «αστέρι» του τένις

on .

PAVLOU

• Σε εξέλιξη είναι το ITF IOANNINA CUP που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, στο Πάρκο Πυρσινέλλα.
Ανάμεσα στους νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται στη εν λόγω διοργάνωση και που φαίνεται να έχουν προοπτικές για καριέρα στο τένις, είναι η Δήμητρα Παύλου η οποία ήταν η νικήτρια στο στο διεθνές πρωτάθλημα juniors ITF που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τους ειδικούς του αθλήματος είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας γενιάς του ελληνικού τένις, μιας γενιάς που έρχεται μετά από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη.
Ξαδέρφη της δεύτερης, η Δήμητρα ξεκίνησε να παίζει στα 6 της χρόνια, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, με τον παππού της, Δημήτρη Κανελλόπουλο, ο οποίος φυσικά υπήρξε πρώτος προπονητής και για την Αγγελική Κανελλοπούλου, αλλά και για τη Μαρία Σάκκαρη.
Μιλώντας για τη διοργάνωση των Ιωαννίνων, η είχε μόνο καλά λόγια να πει για την οργάνωση του Ομίλου των Ιωαννίνων, αλλά και τις εγκαταστάσεις που διεξάγεται το διεθνές πρωτάθλημα ITF.
Σε ερώτηση για τους στόχους της, υπογράμμισε ότι θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και είναι έτοιμη να παλέψει γι' αυτό.
«Όταν κάτι το θέλεις πολύ, προσπαθείς να το πετύχεις! Ο στόχος μου είναι να παίξω σε Grand Slam και παλεύω γι' αυτό», λέει, τονίζοντας ότι παίρνει σημαντική βοήθεια και συμβουλές από την τενίστρια και ξαδέρφη της, Μαρία Σάκκαρη.