Τέλος και τυπικά από τον ΠΑΣ οι Παμλίδης - Χουτεσιώτης

on .

SOYLHS TERMATOFYLAKAS 5 7 21

• Μετά από τρία χρόνια στα Γιάννινα ο επιθετικός Γιώργος Παμλίδης θα αλλάξει ομάδα και αποτελεί επίσημα παρελθόν από τους Γιαννιώτες.

Ο 27χρονος Κατερινιώτης επιθετικός έβαλε τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έστειλε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω των social media.

Ο Παμλίδης δήλωσε ότι φεύγει από τα Γιάννινα γεμάτος σαν άνθρωπος και επαγγελματίες και ευχήθηκε στην ομάδα να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές και επιτυχίες.

Ο Παμλίδης φεύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας καταγράψει 81 συμμετοχές με τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου, εκ των οποίων τις 48 στην Super League, πέτυχε 20 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ.

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν και αναμφισβήτητα τον πιο πολύτιμο επιθετικό των Γιαννιωτών στην μετά-Κόντε εποχή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Παμλίδης συμφώνησε με τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ριζούπολη, έχοντας προπονητή τον Γιάννη Πετράκη, με τον οποίο συνεργάστηκε την πρώτη του χρονιά στα Γιάννινα, αλλά και τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Βασίλη Αλεξίου. Στον Ιωνικό ο Χουτεσιώτης

Πέραν του Παμλίδη, παρελθόν από τον ΠΑΣ αποτελεί και ο τερματοφύλακας Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη νεοφώτιστη στη Super League oμάδα του Ιωνικού.Ο Χουτεσιώτης υπέγραψε στους Νικαιώτες συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Δοκιμάζεται ο τερματοφύλακας Σούλης Μετά την αποχώρηση του Χουτεσιώτη, ο οποίος υπέγραψε στον Ιωνικό και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκαια, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μείνει με δύο τερματοφύλακες, τους Λοντίγκιν και Αθανασίου.

Οι Γιαννιώτες θα αποκτήσουν σίγουρα γκολκίπερ και ήδη από χτες προπονείται με τη γιαννιώτικη ομάδα ο Βασίλης Σούλης από την Παναχαϊκή.

Ο Σούλης προπονήθηκε χτες μαζί με τους Λοντίγκιν και Αθανασίου υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα ικανοποιήσει το τεχνικό επιτελείο προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.