Διακοπές τέλος αύριο για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

on .

XARISHS KLEITSAS BETERANOI PAS

• Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι από αύριο ξεκινούν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία ενόψει της επόμενης και ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν 2021-2022.

Αύριο το πρωί και την Παρασκευή θα γίνουν τα αιματολογικά τεστ, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Στα Γιάννινα βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες ο προπονητής Ηρακλής Μεταξάς, ο βοηθός προπονητή Θανάσης Στάικος, αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Γιάννης Ντουρουντός, ενώ τις τελευταίες ημέρες έφτασε και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα. Ορισμένοι παίκτες ήδη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για παίκτες που είχαν νοσήσει από τον κορωνοϊό στα τέλη της προηγούμενης σεζόν και συγκεκριμένα στα παιχνίδια των play out. Αυτοί έχουν περάσει ήδη αιματολογικές, καρδιολογικές και λοιπές ιατρικές εξετάσεις, ενώ προπονούνται καθημερινά με τον γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Ντουρουντό.
Πολλά τα κενά
Με δεδομένες τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και τα κενά που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα, θεωρείται δεδομένο ότι στις προπονήσεις των πρώτων ημερών στα Γιάννινα θα συμμετέχουν και ορισμένοι παίκτες από τα τμήματα υποδομής και ιδίως από την Κ19 που ολοκλήρωσε αήττητη το αντίστοιχο πρωτάθλημα (σ.σ. με εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που χάθηκε στα χαρτιά λόγω του ότι δεν έγινε το ταξίδι στην Κρήτη). Αυτές οι προπονήσεις θα λειτουργήσουν ως δοκιμαστικό στάδιο για τους παίκτες της Κ19 και στη συνέχεια ο Μεταξάς θα κρίνει αν και ποιους θα πάρει στο Κιέλτσε της Πολωνίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Παραίτηση Χαρίση από τους βετεράνους
Μετά από 18 χρόνια στην προεδρία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Χαρίσης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και με ομόφωνη απόφαση των μελών νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Δημήτρης Κλείτσας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής: «Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ/Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θανάσης Χαρίσης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, μετά από θητεία 18 ετών. Πρόεδρος ανέλαβε, με ομόφωνη απόφαση, ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτρης Κλείτσας.

Με την εκλογή του νέου προέδρου, το Δ.Σ του συνδέσμου διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Κλείτσας Δημήτριος, Α’ Αντιπρόεδρος: Γιάτσος Ιωάννης, Β’ Αντιπρόεδρος: Τζιάλλας Αθανάσιος, Γ. Γραμματέας: Νέος Αιμίλιος, Ταμίας: Ντέτσικας Κωνσταντίνος, Υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων: Μπουτσουρής Αθανάσιος, Καλούδης Βασίλειος, Λαδιάς Γεώργιος, Μέλη: Χαρίσης Αθανάσιος, Οικονόμου Γεώργιος, Παπαχρήστου Βασίλειος και Αν. Μέλη: Κουβεντάρης Αθανάσιος, Γκολφινόπουλος Κωνσταντίνος».