Ο Στ. Σιόντης συνεχίζει και τη νέα χρονιά στον ΠΑΣ

on .

SIONTHS STEFANOS PAS

Με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο αρχηγός Στέφανος Σιόντης με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την μεταξύ τους συμφωνία.
Ο Σιόντης ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς αφού τραυματίστηκε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με την ΑΕΚ με τη διάγνωση να είναι οστικό οίδημα ωστόσο παρά τις θεραπείες δεν κατέστη εφικτό να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση χάνοντας έτσι το υπόλοιπο της χρονιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας, για τη σεζόν 2021-22, με τον αρχηγό της ομάδας Στέφανο Σιόντη.
Με την ολοκλήρωση της ανανέωσης ο Στέφανος δήλωσε, στο pasgiannina.gr: “Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και νιώθω τιμή και ευθύνη συνεχίζοντας στην ομάδα. Εύχομαι με υγεία να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους και ελπίζω φέτος να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας, στο γήπεδο”».
Σήμερα αναμένεται να έρθει στα Γιάννινα ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς ο οποίος χθες συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη όπου συζήτησαν τα μεταγραφικά θέματα δίνοντας τη λίστα με τους παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν.

Οδεύει προς Εργοτέλη ο Νίκος Μπαδήμας
Ενώ σιγά-σιγά πλησιάζουν οι μέρες που θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί το νέο προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου φαίνεται να ξεκαθαρίζει και τα μέλλον του πρώην βοηθού προπονητή Νίκου Μπαδήμα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κρήτη ο Νίκος Μπαδήμας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Εργοτέλη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην ομάδα του Ηρακλείου που αγωνίζεται στη Super League 2.
Βέβαια από την πλευρά Μπαδήμα δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία αφού θα πρέπει να μιλήσει (ίσως και σήμερα) με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη προκειμένου να βολιδοσκοπήσει το τι σκέφτεται για αυτόν και αν θα του προτείνει να συνεχίσει στην Κ19 εκεί που πραγματικά έχει προσφέρει έργο.
Αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα και ο Νίκος Μπαδήμας πάει στον Εργοτέλη από το προπονητικό επιτελείο του Αργύρη Γιαννίκη που ήταν τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ θα παραμείνει στην ομάδα μόνο ο γυμναστής φυσικής κατάστασης Γιάννης Ντουρουντός.

Πληρώνει Βελλίδη ο ΠΑΣ
Το Διαιτητικό Δικαστήριο επιδίκασε ποσό 5.100 ευρώ (συν τους τόκους) στο πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα Μάρκο Βελλίδη με τη διοίκηση του ΠΑΣ να υποχρεούται να καταβάλλει άμεσα το ποσό.
Αναλυτικά η απόφαση: «Υποχρεώνει την εκκαλούσα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 να καταβάλει στον εφεσίβλητο ποδοσφαιριστή Μάρκο Βελλίδη του Διογένη το ποσό των πέντε χιλιάδων εκατό (5.100,00) ευρώ, νομιμοτόκως όπως αναφέρεται στο σκεπτικό».